Vica Blochina, umilită de tatăl copilului ei: ”Ești proastă, tu nu vezi că ești o urâtă” De ce nu s-a măritat niciodată

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 14 dec 2021, 09:02

Vica Blochina, umilită de tatăl copilului ei: ”Ești proastă, tu nu vezi că ești o urâtă” De ce nu s-a măritat niciodată

Sursa: Captură YouTube

Vica Blochina a vorbit în premieră despre traumele la care a fost supusă de tatăl fiului ei, fostul fotbalist Victor Pițurcă. Cum a reușit să treacă peste cea mai grea perioadă din viața ei?

Vica Blochina și-a deschis sufletul și a vorbit, în emisiunea ”În oglindă”, prezentată de Mihai Ghiță, pe care o puteți urmări pe canalul de YouTube theXclusive, în fiecare miercuri, despre traumele suferite în relația cu tatăl fiului ei. Și despre decizia de a face un copil cu un bărbat însurat. Cum a reușit să treacă peste momentele în care a fost jignită și umilită de Victor Pițurcă?

Vica Blochina: ”Mâncam pâine înmuiată în apă cu zahăr”

Vica Blochina a vorbit în cadrul emisiunii ”În oglindă” despre greutățile pe care viața i le-a dat. Fosta balerină a mărturisit că mânca pâine înmuiată în apă cu zahăr sau pâine cu ceapă, atunci când a ajuns în România, și nu avea mâncare.

”La București, noi am venit cu autocarul și am intrat pe Magheru, și acum îmi aduc aminte, și mă gândeam ”Doamne frește! Cât de gri e și urât”...Nu

aveam mâncare efectiv, acolo mâncam pâine înmuiată în apă cu zahăr sau ceapă cu pâine”,
a mărturisit Vica Blochina.

Vica a dezvăluit că așa i-a fost soarta să facă copil cu un bărbat însurat, însă, umilințele la care a fost supusă în relația Victor Pițurcă au marcat-o extrem de tare.

”Cred că asta a fost karma mea, să fac copil cu un bărbat însurat...El

pe mine m-a umilit efectiv...Ești proastă, tu nu vezi că ești o urâtă, tu nu vezi că ai picioare strâmbe, tu nu vezi că ești o strâmbă...are puterea de a manipula și de a se impune”,  a mai spus Vica.

Acesta a precizat că și-a înșelat foarte mult partenerul, motivele fiind extrem de vizibile, mereu o umilea și o înjosea, era extrem de nefericită. Viața grea, alături de un bărbat însurat, a determinat-o să nu se mărite niciodată.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Vica Blochina si Ioana Filimon vin la "Roata Norocului", duminica, 26 septembrie, de la ora 20:00, la Kanal D! "Vrem sa fim pedepsite!" Nu pierdeti o editie incendiara!

Vica Blochina a dezvăluit că tatăl o agresa

Printre lacrimi, Vica i-a dezvăluit lui Mihai Ghiță că tatăl o bătea foarte tare și îi era extrem de greu să facă față acestui tratament din parte figurii paterne.

”Da, mă bătea tata!...A fost foarte greu...Și când am venit l-am găsit la capelă”, a mai dezvăluit fosta balerină.

Vica Blochina a avut o viața grea, cu suișuri și coborâșuri, însă a reușit să-și construiasă o viață lipsită de griji.

Citeste si: Vica Blochina, accident după accident! "Am leșinat la volan" Vedeta a făcut mărturisiri uluitoare despre cel mai dificil an din viața sa! Iată ce predicții i-a transmis Carmen Harra la Teo Show?