Vica Blochina, REVOLTATA. Singura modalitate in care Victor Piturca accepta sa-i plateasca fiului nelegitim pensia alimentara este in ...natura

Editor: Alina Dirdala Author: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:19

In natura! Asta este singura modalitate in care Victor Piturca ar accepta sa-i plateasca pensie alimentara fiului sau. Vica este revoltata de aceasta situatie!

3 ani de procese, 3 instante si zeci de infatisari pentru ca Victor Piturca si Vica Blochina sa ajunga la o concluzie privind pensia alimentara a fiului lor. Acum, cand in sfarsit razboiul dintre cei doi a ajuns la final, tot s-a lasat cu scantei. Avocatii lui spun ca selectionerul echipei nationale de fotbal este dispus sa plateasca o pensie mult mai mica decat a cerut Vica, iar restul, in natura: „ Eu acum m-am trezit cu aceasta plata in natura si n-am inteles ce vrea sa zica! ”, spune blonda.

Prima instanta a stabilit o suma colosala: 9.000 de euro, pensie alimentara. Dar Vica are justificare pentru fiecare banut: „ Nu are nicio zi libera! Face sport de performanta, face tenis, franceza, engleza, este foaret ocupat! ”. Si e convinsa ca suma nu este o problema pentru Piturca.

Eu am vandut casa pentru ca acest copil sa aiba aceeasi viata pe care a avut-o si inainte.

”, a zis Vica. Abia saptamana viitoare, Vica Blochina va afla daca judecatorii ii vor da sau nu dreptate. Sigur este ca hotararea lor va pune capat razboiului dintre cei doi fosti parteneri. Caci aceasta va fi definitiva.

##VIDEO115406##

Curs valutar BNR miercuri, 1 februarie 2023. Dolarul, euro și lira sterlină au înregistrat scăderi. Care sunt noile cotații valutare

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!