Viata unei foste campioane la canotaj atarna de un fir de ata! Oana Albu se zbate intre viata si moarte dupa ce sotul ei I-A DAT FOC VIDEO

Viata unei foste campioane la canotaj atarna de un fir de ata! Oana Albu se zbate intre viata si moarte dupa ce sotul ei I-A DAT FOC VIDEO

Un traznet a lovit familia canotoarei in urma cu 10 zile. Atunci, din motive inca nestiute, sotul Oanei i-a dat foc.

Nimeni nu stie ce s-a intamplat intre cei doi. Unii vorbesc de gelozie, altii despre faptul ca problemele lor ar fi plecat de la faptul ca parintii fetei refuzau sa ii faca acte pe casa sotului ei. Cei doi locuiau in casa patintilor Oanei.

 

Asta este si varianta pe care barbatul a spus-o apropiatilor si politistilor. Totusi...

 

Tanara, de numai 20 de ani, a fost adusa cu un elicopter la Spitalul de Arsi din Bucuresti. Este internata la terapie intensiva si e tinuta in viata numai de aparate. Medicii spun ca numai o minune o poate salva.

 

Era mandria satului, chiar daca renuntase la canotaj din motive medicale. Oamenii mai au speranta ca se va face bine si s-au dus sa doneze sange pentru Oana.

 

Gabriel Albu, sotul Oanei, a fost internat la Spitalul de Psihiatrie "Socola". Medicii spun insa ca omul a avut discernamant atunci cand si-a incendiat sotia.

 

Judecatorii Tribunalului Iasi au decis sa il aresteze pentru 29 de zile, fiind cercetat pentru tentativa de omor deosebit de grav si distrugere prin incendiere.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate