Viata de lux pe care o au modelele de la MySecret Studio

Author: Oana Iosif

Despre cat lux exista in viata celor care aleg sa fie model de videochat multe randuri s-au scris. Domeniul este in continuare unul care starneste curiozitatea. Si cum sa fie altfel daca cele care activeaza in acest domeniu sunt rasfatate cu salarii cum rar gasesti pe piata locurilor de munca? Nu doar atat, insa au conditii de munca definite de rasfat, sunt independente financiar timpuriu in viata si se pot numi norocoase si fericite ca au luat o decizie de acest fel.

Daca v-ati intrebat cum este sa fii model de videochat poate ca ar fi bine sa descoperiti concret un astfel de loc, adica cum este viata de lux a celor care activeaza intr-un studio de videochat pe numele sau MySecret Studio. Reteaua de studiouri activeaza in mai multe orase din tara, iar asta denota ca s-au dezvoltat, pe masura prosperitatii domeniului. Iata cum isi rasfata acestia echipa de modele.

Castiguri de pana la 20.000 de dolari

Banii fac pamantul sa se-nvarta spuneau versurile unei melodii. Si asa este! In jurul lor roiesc mai toate interesele noastre, sa avem o viata mai buna, sa ne bucuram de tot ce traim si ce traim sa fie si frumos. Caci o data esti in floarea varstei si paradoxal, cand esti tanar nu ai bani si cand ai bani nu ai timp sa te bucuri de toate.

Un model de videochat la MySecret Studio are parte de venituri impresionante, cu multe zerouri. Comisioanele percepute aici sunt de la 50 la 70%. In plus, castigurile sunt resimtite in buzunare de doua ori pe luna, insa nu este exclus ca doritoarele sa ceara si ceea ce au castigat intr-o zi. In mod cert de bani nu duc lipsa!

Un job legal, cu toate conditiile in acest sens

Modelele au parte de contract de munca, de transparenta in ceea ce priveste termenii si conditiile de colaborare. Sunt incluse, conform contract, si extra beneficii precum asigurarea medicala, cursurile gratuite de limba engleza, iar locatia este una amenajata dupa standarde moderne.

Desigur ca in studiouri de genul nu ajung ochii curiosilor. Modelele sunt rasfatate si din acest punct de vedere, caci locul lor de munca imprumuta din conceptele de pe piata internationala despre ce presupune sa iti mentii angajatii fericiti.

Au camere pentru fiecare model in parte, decorat in mod personalizat, zona de relaxare, pun la dispozitie si cosmetice profesionale pentru ca fetele sa se aranjeze pana cand apar online.

De subliniat ca activeaza intr-o lume a online-ului si ca site-urile cu pricina nu au acces liber pe piata din tara.

Surprize de lux

Nu lipsesc bonusurile si surprizele de lux, cum sunt vacantele si city break-urile.

Ba mai mult decat atat, MySecret Studio- un studio ce isi rasfata modelele- a creat un spa special pentru modele, unde acestea se pot bucura de solar, jacuzzi, sauna, masaje si tratamente corporale.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Cum ramane cu viata personala, cea in afara orelor la locul de munca?

Un model de videochat are acel gen de viata pe care unii doar o invidiaza si si-o doresc. Inseamna libertatea de a trai mai bine, inseamna viata independenta financiar, bucuria de a alege orice bun dorit pentru a fi achizitionat, fara teama ca suna a imposibil.

Pentru cele curioase sa descopere mai mult sau intrigate cum este posibil totusi sa ajunga si ele intr-o astfel de echipa, detalii suplimentare sunt usor de gasit in pagina oficiala a celor de la MySecretStudio.

 

Contact:

 

0734 901 452

[email protected]

Bucuresti, Brasov, Sibiu, Cluj