Viata bate filmul! HALIT ERGENC (CEVDET din "Patria mea esti tu"), cea mai grea cumpana a vietii sale! Iata prin ce mare suferinta a trecut celebrul actor, imediat dupa incheierea filmarilor pentru serialul "Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii"!

Talentatul actor s-a confruntat cu cea mai dificila pierdere, chiar in timp ce se afla pe culmile gloriei profesionale!

Halit Ergenc, unul dintre cei mai talentati actori din Turcia, care si-a obisnuit fanii cu roluri magistral interpretate ale unor personaje extrem de puternice si marcante ale istoriei. Conform sintagmei "viata bate filmul", actorul avea sa se confrunte insa cu cea mai grea cumpana a vietii sale, in anul 2014, chiar la scurt timp dupa incheierea fimarilor pentru serialul-fenomen "Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii", atunci cand se afla in plina glorie profesionala. Veste mortii mamei sale a venit ca un trasnet asupra sa si i-a pricinuit cea mai mare durere, deoarece pierdea cea mai importanta fiinta din viata sa.

Citeste si: Ei sunt ACTORII care s-au cunoscut si s-au indragostit pe platourile de filmare ale celor mai de succes seriale turcesti! Iata cele mai frumoase POVESTI DE DRAGOSTE infiripate in timpul filmarilor! VEZI care dintre ei au ajuns la casatorie!

HALIT ERGENC si BERGUZAR KOREL, cea mai frumoasa nunta! Iata cum au aratat cei doi indragostiti, in urma cu opt ani, cand si-au unit destinele in cadrul unui eveniment de poveste!

La ceremonia de inmormantare, Halit Ergenc i-a avut alaturi pe sotia sa, Berguzar Korel, pe primarul cartierului Besiktas, Murat Hazine, dar si pe colegii sai de serial, Burak Ozcivit, Nebahat Cehre, Selma Ergenc, Kenan İmirzalıoglu, Sinem Kobal, Ceyda Duvenci.

Citeste si: KAAN URGANCIOGLU (EMIR din "Dragoste infinita") si MERYEM UZERLY, invitati de seama la gala "Hollywood Turkish Film Festival"! Iata ce alti actori si regizori celebri vor fi prezenti la marele eveniment din Los Angeles!

La tristul eveniment, actorul Halit Ergec a rezistat cu greu pe picioare, a plans dupa rugaciune si pe tot parcursul ceremoniei funerare a fost sustinut de cei mai apropiati prieteni si de multi colegi de breasla, care au tinut sa participe la tritul eveniment. Mama actorului era in varsta de 73 de ani, suferea de o afectiune grava cardiovasculara si s-a stins in casa in care locuia.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate