Vi-l mai amintiți pe seducătorul Emir din serialul Dragoste infinită? Celebrul Kaan Urgancıoğlu iubește din nou, la scurt timp după despărțirea de actrița Zeynep Oymak! Iată cine este noua lui iubită!

,

Actorul Kaan Urgancıoğlu, care a făcut furori cu rolul Emir în serialul Dragoste infinită, rămâne același mare cuceritor! Iată cum arată noua lui iubită!


In articol:

Kaan Urgancıoğlu este considerat unul dintre cei mai talentați, carismatici și expresivi actori ai momentului în Turcia. În cei douăzeci de ani de activitate pe platourile de filmare, Kaan a reușit să cucerească publicul încă de la primele sale apariții pe micile ecrane, datorită talentului sau uriaș și a carismei sale deosebite.

Dacă pe plan profesional Kaan Urgancıoğlu s-a bucurat mereu de mari succese, în viața personală destinul nu i-a surâs la fel de mult, deoarece a avut parte de multe dezamăgiri sentimentale și frământări și încă pare a fi în căutarea sufletului pereche, alături de care să își construiască o familie. De curând presă turcă a scris despre celebrul actor că s-a despărțit de actrița Zeynep Oymak și că la scurtă vreme s-a îndrăgostit din nou.

Vi-l mai amintiți pe seducătorul Emir din serialul Dragoste infinită? Celebrul actor Kaan Urgancıoğlu iubește din nou

Kaan Urgancıoğlu a devenit cunoscut publicului din România încă din anul 2017, când a jucat în producția Dragoste infinită, în rolul Emir, care i-a adus unul dintre cele mai mari succese din carieră si l-a propulsat printre cei mai apreciați actori ai generatiei sale. 

Citeste si: Celebrul Kaan Urgancıoğlu, vacanță atipică! Iată la ce tip de călătorie a recurs carismaticul actor în această vară și ce destinație uluitoare a ales!

Deși părea fericit alături de celebra actrița Zeynep Oymak (30 de ani) și fanii săi își doreau că cei doi îndrăgostiți să se îndrepte către

căsătorie, de curând, presa din Turcia a anunțat faptul că celebrul Kaan Urgancıoğlu a decis să pună capăt acelei relații. Ultima data când cei doi actori fuseseră surprinși împreuna a fost la începutul acestei veri, plimbându-se pe motocicleta. 

Recent, îndrăgitul actor a fost surprins însă în compania altei femei, de care părea foarte apropiat, semn că sunt iubiți. Noua iubită a celebrului Kaan Urgancioglu este Burcu Denizer, despre care încă nu se cunosc detalii, însă cei doi au părut foarte îndrăgostiți și au fost filmați în timp ce părăseau imobilul actorului și au urcat împreună în aceeași mașină.

Citeste si: Seducătorul Emir din serialul Dragoste infinită, iubește din nou! Iată cine noua iubită a celebrului actor Kaan Urgancıoğlu și cum au fost surprinși recent!

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Celebrul Kaan Urgancıoğlu, vacanță atipică! Iată la ce tip de călătorie a recurs carismaticul actor în această vară și ce destinație uluitoare a ales!

Educația trebuie să închidă câteva decalaje majore. Mesajul Ligiei Deca de Ziua Mondială a Educației

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Seducătorul Emir din serialul Dragoste infinită, iubește din nou! Iată cine noua iubită a celebrului actor Kaan Urgancıoğlu și cum au fost surprinși recent!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies