Celebrul Kaan Urgancıoğlu, vacanță atipică! Iată la ce tip de călătorie a recurs carismaticul actor în această vară și ce destinație uluitoare a ales!

,
kaan urgancioglu

Kaan Urgancioglu, in serialul Dragoste infinita

[Sursa foto: Instagram Kaan Urgancioglu]

Chipeșul Kaan Urgancıoğlu este considerat unul dintre cei mai talentați, expresivi și apreciați actori ai momentului în Turcia. Iată unde a ales să își petreacă vacanță!


In articol:

Kaan Urgancıoğlu are 41 de ani și o carieră fulminantă în domeniul actoriei de peste două decenii în care a dovedit un talent desăvârșit și o carisma aparte. Kaan a cucerit publicul din Turcia și de peste hotare încă de la primele sale apariții pe micile ecrane și a devenit pe parcursul anilor unul dintre cei mai apreciați actori turci.

Rolurile sale magistral interpretate au rămas în inimile telespectatorilor. Publicul din România l-a cunoscut pe celebrul actor încă din anul 2017, când a jucat în serialul Dragoste infinită, în rolul Emir, care deși a fost unul principal negativ, a reușit să captiveze atenția și admirația telespectatorilor, alături de colegii lui Neslihan Atagul și Burak Ozcivit.

Celebrul Kaan Urgancıoğlu, vacanță atipică! Iată la ce tip de călătorie a recurs carismaticul actor

După ce s-a bucurat de marele succes cu rolul din serialul Dragoste infinită, Kaan Urgancioglu s-a retras pentru o perioada pentru un binemeritat răgaz însă după circa un an a revenit pe platourile de filmare și a jucat în trei proiecte importante. Un film de acțiune în care a jucat rolul de invitat, Jack Ryan și apoi a jucat roluri principale în două seriale de excepție, Love 101 și Yargı.

Kaan Urgancıoğlu

Kaan Urgancıoğlu a plecat in vacanta

[Sursa foto: dizidoktoru.com]

Tot în anul 2021, Kaan Urgancioglu a mai jucat și în distribuția unui film pentru platforma Netflix, care i-a adus mare succes, atât lui cât și colegei sale de platou, celebra Asli Enver. Spre finalul anului 2021, Kaan a fost cooptat să joace în serialul Yargi, alături de superbă actrița Pinar Deniz. De curând s-a încheiat primul sezon al producției care s-a bucurat de mare succes și care va continuă cu un al doilea sezon din toamna aceasta.

Citeste si: Prietenie sau dragoste adevărată? Ce se întâmplă de fapt între superba actriță Pinar Deniz și seducatorul actor Kaan Urgancıoğlu! "Ne place foarte mult să lucrăm împreună"

Kaan Urgancioglu

Kaan Urgancioglu, isi petrece vacanta in rulota

[Sursa foto: dizidoktoru.com]

După multe zile și nopți de muncă asiduă pe platourile de filmare, Kaan Urgancioglu a decis să plece într-o binemeritată vacanță cu rulotă, pentru a se bucură de natură și pentru a se relaxa. Actorul a ales că destinație Alaçatı, o parte a orașului İzmir de pe coasta de vest a Turciei. Celebrul actor a fost surprins în rulotă de către jurnaliștii care i-au urat să o stăpânească sănătos, însă Kaan a mărturisit că este o rulotă pe care a folosit-o în timpul filmărilor.

„Rulotă pe care am folosit-o pe platou, sper să fie o vacanță frumoasă anul acesta!”, a spus actorul, potrivit gecce.com.tr

Kaan Urgancıoğlu,

Kaan Urgancıoğlu, surprins in vacanta 

[Sursa foto: gecce.com.tr]

Citeste si: Celebra actriță Pinar Deniz, mărturisiri năucitoare despre colegul ei de platou, carismaticul Kaan Urgancıoğlu! „Sigur că îl iubesc! Este foarte valoros pentru mine”

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Aer în loc de combustibil la benzinărie: „Ia uite cum se alimentează un camion cu aer, cum se fură la pompă“ VIDEO

Ea este cea mai stilată actriță a anului în Turcia! Iată cum a strălucit superba actriță pe covorul roșu în cadrul unei Gale importante!

SUA schimbă regulile pentru migranți - O lege emblematică a lui Trump a fost abrogată

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Prietenie sau dragoste adevărată? Ce se întâmplă de fapt între superba actriță Pinar Deniz și seducatorul actor Kaan Urgancıoğlu! "Ne place foarte mult să lucrăm...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies