Vezi online serialul "Nehir" subtitrat în limba română - Episodul 7, sezonul 1, marți, 3 august 2021 - VIDEO

,
Nehir miercuri
Nehir miercuri[Sursa foto: captura Kanal D ]

Kanal D difuzează marți, 3 august 2021, episodul 7 din serialul "Nehir". Producția este difuzată și online, subtitrat în limba română, pe pagina oficială a site-ului kanald.ro.


In articol:

Fără să știe Nehir, Zerrin merge pe șantierul în care lucrează Nazim, pentru a se asigura că acesta nu îi strică relația pe care o are cu discipola ei.

Nazim o liniștește pe Zerrin, spunându-i că nu se va băga în treburile lor, dar asigurând-o că el va face tot ce îi stă în putință pentru a o salva pe Nehir.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Nehir” pe Kanal D

Kemal, tatăl fostei iubite a lui Tarik, vine la șantierul în care lucrează tânărul și are vești neașteptate. Kemal e mândru de ce a înțeles Tarik și îi propune tânărului să fie din nou cu fiica lui, Fulya.

Propunerea este una care l-ar transforma pe Tarik într-un tânăr bogat și respectat, însă el este îndrăgostit de Nehir, iar a accepta propunerea lui Kemal ar coincide cu a renunța, măcar în aparență, la Nehir.

Nehir
Nehir, episodul cu numărul 7[Sursa foto: captura Kanal D ]

Aceasta nu este singura dilemă pe care o are Tarik.

Zahra, colega lui, îl anunță că e însărcinată cu copilul lui, după ce ei doi au avut o aventură.

Vestea îl lasă mască pe Tarik, care numai la asta nu se aștepta. 

În timp ce Zerrin este plecată, Nehir investighează de ce boală suferă mentora ei, fiindcă aceasta nu vrea să îi spună. Nehir este foarte speriată că ar putea să o piardă și pe Zerrin, după ce în copilărie a fost abandonată de către ambii părinți.

Nehir apelează la Nazim pentru a-i găsi cei mai buni doctori care să o vindece pe Zerrin.

Citeste si: Vezi online serialul "Nehir" subtitrat în limba română- Episodul 4, sezonul 1, joi, 29 iulie 2021- VIDEO Tarik îl amenință pe Nazim!

În ceea ce privește "afacerea" la care lucrau împreună Nehir, Zerrin și Ekrem, aceasta se încheie cu succes, însă Nehir află, cu amărăciune, că mentora ei a mințit-o.

Zerrin
Zerrin, mentora lui Nehir[Sursa foto: captura Kanal D ]

Nehir, difuzat de către Kanal D de luni până vineri

Serialul Nehir, difuzat de către Kanal D după încheierea unei alte producții turcești de succes, Hercai, poate fi urmărit de luni până vineri de la ora 20:00. Nehir a preluat tronsonul orar pe care l-a avut Hercai după încheierea reality-show-ului fenomen Survivor. 

Nehir, care redă povestea unei tinere frumoase și încercate de viață, pe care o cheamă Nehir Aksu (jucată de Biran Damla Yilmaz), poate fi urmărit atât la TV, la postul Kanal D, cât și Live Video Online, pe kanald.ro, accesând adresa  https://www.kanald.ro/live.html.  

Puteți vedea online serialul de pe tabletă, smartphone, laptop sau desktop.

Citeste si: Vezi online serialul "Nehir" subtitrat în limba română- Episodul 6, sezonul 1, luni, 2 august 2021- VIDEO

 

Citește-ne pe
Citește și:

In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Nehir”, Nehir se revolta

După o serie de bâlbe ale prefectului Capitalei, CMBSU vine cu precizări în privința obligativității purtării măștii de protecție în Capitală

S-a TERMINAT! Final de drum pentru Gabriela Firea și Florentin Pandele. Cu cine a înșelat-o. ESTE SCANDAL IMENS

Vezi online serialul "Nehir" subtitrat în limba română - Episodul 6, sezonul 1, luni, 2 august 2021 - VIDEO

Luni, de la ora 20:00, in serialul “Nehir”, “Hotul” striga “hotii”! Aflati prin cu noi situatii limita se va confrunta tanara Nehir!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies