Vezi online serialul "Nehir" subtitrat în limba română - Episodul 6, sezonul 1, luni, 2 august 2021 - VIDEO

,
Nehir 2 august 2021
Nehir 2 august 2021[Sursa foto: captura video Kanal D]

Episodul cu numărul 6 din Nehir este difuzat în această seară de către Kanal D.


In articol:

Astăzi, de la ora 20:00, puteți urmări episodul 6 din Nehir, noua producție turcească difuzată de către Kanal D. Nehir poate fi vizionat atât la TV, la postul Kanal D, cât și Live Video Online, pe kanald.ro,

accesând adresa https://www.kanald.ro/live.html.

Pagina de Live Stream a postului nostru difuzează toate producțiile postului nostru TV. Puteți consulta programul TV al postului Kanal D chiar pe site-ul nostru pentru a vedea emisiunile postului și orele de difuzare ale acestora.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Nehir” pe Kanal D

În episodul cu numărul 6 din Nehir, difuzat de la ora 20:00 de către Kanal D, eroina serialului, Nehir, încearcă să își rezolve problemele căsniciei cu Ismet.

Când credea că a scăpat de Tarik, Nazîm are din nou probleme cu tânărul chipeș, care nu renunță sub nicio formă la dragostea lui pentru Nehir. El este capabil să facă orice pentru a o cuceri pe cea de care e atras și Nazîm.

Nazim Nehir
Nazîm din Nehir[Sursa foto: captura video Kanal D]

Ismet, ultimul soț al lui Nehir, înșelat și el, ca și alții de aceasta, are o întâlnire față în față cu cea care l-a sedus și abandonat.

Ce îi va spune Ismet lui Nehir aflați doar urmărind în această seară, de la ora 20:00 producția turcă difuzată de către Kanal D. Mărturisirea este una cu totul și cu totul neașteptată.

Nehir vrea să apeleze la Zerrin și Ekrem, partenerii ei de "afaceri", pentru a scăpa de Ismet, însă frumoasa brunetă află că aceștia au, la rândul lor, probleme, și anume încearcă să îl convingă pe Ahmet, un alt fost soț al lui Nehir să nu îi demaște.

Ahmet și Ismet, doi dintre soții înșelați de către Nehir, pun la cale deturnarea afacerii respective, și anume scoaterea lui Zerrin și Ekrem din combinația respectivă.

Zerrin din Nehir are probleme
Ahmet și Ismet vor să le ia "afacerea" lui Zerrin și Ekrem[Sursa foto: Kanal D]

Nehir, noul serial difuzat de către Kanal D 

Nehir este noua producție turcească difuzată de către Kanal D de luni până vineri, de la ora 20:00. Nehir este difuzat pe același tronson orar pe care era difuzat un alt serial turcesc de succes, Hercai, care a avut 75 de episoade și s-a încheiat recent.

Nehir o are ca protagonistă chiar pe Nehir, eroina fiind interpretată de actrița turcă Biran Damla Yilmaz.

Nehir este o poveste despre lupta pentru supraviețuire, despre prietenie, înșelăciuni și multe altele.

Datorită intrigii foarte interesante, Nehir te captivează încă din start, dorindu-ți să vezi ce se întâmplă și, mai ales, cum se termină povestea frumoasei brunete care alege un drum infracțional pentru a scăpa de problemele financiare enorme din copilărie.

Citeste si: Luni, de la ora 20:00, in serialul “Nehir”, “Hotul” striga “hotii”! Aflati prin cu noi situatii limita se va confrunta tanara Nehir!

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Luni, de la ora 20:00, in serialul “Nehir”, “Hotul” striga “hotii”! Aflati prin cu noi situatii limita se va confrunta tanara Nehir!

VIDEO| Joe Biden: 'Am încheiat 20 de ani de conflict în Afganistan, începem o nouă eră de diplomaţie neobosită'

Simona Halep îl DISTRUGE pe Smiley! De ce NU l-a vrut la nunta ei sub nicio formă! Ce s-a întâmplat între cei doi

Vezi online serialul "Nehir" subtitrat în limba română - Episodul 5, sezonul 1, vineri, 30 iulie 2021 - VIDEO Nazim scapă de Tarik!

In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul “Nehir”, Nazim scapa de Tarik

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies