Vezi online serialul „La răscruce” subtitrat în limba română - Episodul 32, sezonul 1, vineri, 7 mai 2021 - VIDEO

,
Actorii din serialul "La răscruce"
Actorii din serialul "La răscruce"

Un nou episod incendiar, cel cu numărul 32, din serialul "La răscruce", este difuzat în această seară. Urmărește serialul și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.


In articol:

Kanal D difuzează în această seară, după Survivor România, un nou episod din serialul "La răscruce".

Serialul "La răscruce" îi are în centru pe Kadir (interpretat de Kıvanç Tatlıtuğ) și Zeynep (interpretată de Elçin Sangu).

Vezi Video Online subtitrat serialul "La răscruce" pe Kanal D

Kadir își pierde soția și fiica într-un atentat terorist. 

Decide să se sinucidă printr-un accident, însă scapă cu viață. Accidentul respectiv le schimbă destinul tuturor celor implicați în poveste, inclusiv lui Kadir.

El o reîntâlnește pe frumoasa Zeynep, pe care o cunoscuse atunci când fusese abandonat în orfelinat.

Zeynep îl reînvață pe Kadir ce este dragostea și îi redă dorința de a trăi. Totodată, încearcă să îl tempereze în dorința aceasta mare a lui de răzbunare, însă acest lucru fără succes.

Kadir este dușmănit de Veli, care încearcă să se răzbune pentru un episod din trecut. La rândul lui, Kadir încearcă să se răzbune pe liderul mafiot "Însuflețitul", care este, de fapt, tatăl lui și care ar fi adevăratul responsabil pentru atacul terorist în care și-au pierdut viața soția și fiica lui Kadir.

Zeynep și Kadir, eroii din serialul "La răscruce"
Zeynep și Kadir, eroii din serialul "La răscruce"

"La răscruce", serial urmărit de sute de mii de telespectatori

Serialul turcesc "La răscruce" (în original: “Çarpışma”) este difuzat joi și vineri de către Kanal D. Serialul este urmărit zilnic de sute de mii de telespectatori.

Episodul cu numărul 21, din data de 1 aprilie, a obținut  titlul de lider de audiență  pe targetul Național. Episodul 21 a înregistrat, pe targetul Național, în intervalul orar 23:34- 1:08, un rating de 2,5% și o cotă de piață de 13,7%, potrivit Kantar Media România.

Stația Kanal D s-a clasat pe locul doi cu episodul 21 al serialului "La răscruce" în rândul publicului Comercial, acumulând 1,4% puncte de rating și 9,7% cotă de piață.

Episodul din 1 aprilie al serialului “La răscruce” a fost urmărit, în medie, în fiecare minut al difuzării de 441.000 de telespectatori. În minutul de aur, înregistrat la ora 23:34, 1.338.000 de telespectatori urmăreau "La răscruce".

Serialul "La răscruce" face parte din  programul TV al postului Kanal D  și este transmis joi și vineri, după Survivor România.

Dacă vrei să urmărești serialul Live Video Online, o poți face din România și Republica Moldova, accesând  pagina oficială de LIVE STREAM  la ora difuzării serialului pe Kanal D.

Citeste si: Kadir, in pericol de moarte! Aflati ce se va intampla astazi, 6 mai, intr-un nou episod dramatic din serialul "La rascruce", imediat dupa emisiunea "Survivor Romania", la Kanal D!

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Kadir, in pericol de moarte! Aflati ce se va intampla astazi, 7 mai, intr-un nou episod dramatic din serialul "La rascruce", imediat dupa emisiunea "Survivor...

Florin Cîțu răspunde cu o fotografie după atacul lui Ludovic Orban

Scandal ca la ușa cortului! Elena Ionescu și Cristina Șișcanu s-au luat la ceartă în direct! De la ce a pornit totul

Vezi online serialul „La răscruce” subtitrat în limba română - Episodul 31, sezonul 1, joi, 6 mai 2021 - VIDEO

Vezi online serialul „La răscruce” subtitrat în limba română - Episodul 29, sezonul 1, joi, 29 aprilie 2021 - VIDEO

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies