Vezi online serialul "La răscruce" subtitrat în limba română - Episodul 21, sezonul 1, joi, 1 aprilie - VIDEO

,
Episodul 21 din serialul "La răscruce" este plin de suspans
Episodul 21 din serialul "La răscruce" este plin de suspans

Un nou episod plin de suspans al serialului La răscruce este difuzat la Kanal D. Urmărește La răscruce și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

Kadir vrea să afle cu orice preț cine i-a ucis familia în atentatul terorist. Pentru a afla adevărul el este dispus să se expună oricăror pericole.

În paralel, Kerem și Cemre trăiesc o poveste frumoasă de iubire.

Vezi Video Online subtitrat serialul "La răscruce" pe Kanal D

Serialul "La răscruce" este un adevărat succes,  obținând cifre foarte bune de audiență  atât în România, cât și în Turcia.

În miezul poveștii se află Zeynep Tunc (Elçîn Sangu) și Kadir Adalı (Kıvanç Tatlıtuğ). Pe frumoșii și talentații actori Elçîn Sangu și Kıvanç Tatlıtuğ am avut plăcerea să îi urmărim și într-un alt serial turcesc de succes, "În dragoste și în război".

Zeynep încearcă și ea să afle adevărul despre mama lui Kadir
Zeynep încearcă și ea să afle adevărul despre mama lui Kadir

Kadir își pierde familia, soția și fiica, într-un cumplit atac terorist, iar el decide să se sinucidă. Hotărăște să facă acest lucru printr-un accident de mașină, dar scapă cu viață.

În urma accidentului destinele tuturor celor implicați se schimbă.

Zeynep, pe care o cunoscuse în timp ce se afla în orfelinat, reapare în viața lui Kadir și îi redă acestuia dorința de viață și dragostea, pe care nu credea că o s-o mai cunoască.

Dușmanul lui Kadir este Veli, interpretat magistral de Onur Saylak. Acesta vrea să îi facă rău cu orice preț lui Kadir. Întrebat de Zeynep când se va opri din tot ce orchestrează contra lui Kadir, Veli îi spune frumoasei roșcate că doar atunci când aceasta va fi a lui.

În tentativele lui de a-i face rău lui Kadir, Veli merge atât de departe încât o răpește și pe micuța Aylin, fiica lui Zeynep, pe care Kadir o salvează punându-și în pericol viața. Nu moare în accidentul de mașină, însă Kadir este urmărit de diferite atentate care îl au în spate chiar pe Veli, dușmanul lui.

Serialul "La răscruce" este urmărit de numeroși telespectatori atât din Turcia, cât și din România. Difuzat la noi de Kanal D, "La răscruce" a fost lider de piață în mai multe rânduri.

Serialul "La răscruce" face parte din  programul TV al postului Kanal D   și este transmis joi și vineri, după Survivor România. Dacă vrei să urmărești serialul Live Video Online, o poți face din România și Republica Moldova, accesând  pagina oficială de LIVE STREAM   la ora difuzării serialului pe Kanal D.

Citeste si: Vezi online serialul „La răscruce” subtitrat în limba română- Episodul 20, sezonul 1, vineri, 26 martie 2021- VIDEO

 

 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Bătaie generală la Untold, în faţa scenei la concertul lui David Guetta VIDEO

Vezi online serialul „La răscruce” subtitrat în limba română - Episodul 20, sezonul 1, vineri, 26 martie 2021 - VIDEO

Creștere neașteptată a Chinei, în ciuda restricțiilor provocate de Covid-19

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Vezi online serialul „La răscruce” subtitrat în limba română - Episodul 19, sezonul 1, joi, 25 martie 2021 - VIDEO

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies