Serialul “La răscruce” a spulberat audiența! Episodul difuzat joi seară a plasat Kanal D pe primul loc

,
Serialul “La răscruce” a spulberat audiența
Serialul “La răscruce” a spulberat audiența

Aproape un milion și jumătate de telespectatori din întreaga țară au urmărit serialul difuzat aseară, la Kanal D!


In articol:

Serialul turcesc “La răscruce ”, difuzat aseară, la Kanal D a plasat stația pe primul loc în topul televiziunilor din România, atât în rândul publicului din întreaga țară, cât și în rândul populației de la orașe. Conform datelor furnizate de Kantar Media, Kanal D a fost lider de piață aseară, cu serialul “La răscruce”, pe targetul Național și All Urban.

În ceea ce priveste targetul Comercial, Kanal D s-a plasat pe locul doi, la o diferența considerabilă față de urmatorul post clasat. 

Serialul “La răscruce” a spulberat audiența

Ieri, 28 ianuarie, Kanal D s-a poziționat pe primul loc în preferințele telespectorilor, în intervalul 23:52 – 1:07, pe două segmente de piață, înregistrând 3,4% rating și 17,4% cotă de piață, pe targetul Național, 3,1% rating și 15,4% cotă de piață, pe targetul All Urban, și 2,7% rating și 16,7% cotă de piață, pe targetul Comercial. 

Episodul de aseară al serialului “La răscruce” a fost urmărit, în medie, în fiecare minut al difuzării de 596.000 de fani din întreaga țară. Minutul de aur, atins chiar la debutul episodului, a adunat în fața micilor ecrane, la Kanal D, 1.427.000 de telespectatori. 

În episodul ce va fi difuzat în această seară, imediat după reality-ul fenomen “Survivor România”, protagoniștii trec printr-o serie de încercări dramatice.

Veli își ia noi măsuri de precauție pentru a scăpa de poliție și trebuie să ia o decizie critică în ceea ce privește viața fiicei lui Zeynep, Aylin. Cemre are un șoc când află că persoana care a rănit-o este nimeni altul decât cel care i-a lovit și vehiculul și depune plângere la poliție.

Citeste si: Ce se intampla in „La rascruce”, in episodul din aceasta seara! Imediat dupa „Survivor Romania”, un nou episod al serialului de la Kanal D

Legăturile trecutului îi urmăresc pe Kadir și Zeynep, mai ales că viața îi aduce din nou față în

față într-un mod la care nu se așteptau niciodată. Scenele dramatice, tensiunea și răsturnările de situație din serialul „La răscruce” vă vor ține cu siguranță în fața micilor ecrane și în această seară, imediat după “Survivor România”, la Kanal D.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Ce se intampla in „La rascruce”, in episodul din aceasta seara! Imediat dupa „Survivor Romania”, un nou episod al serialului de la Kanal D

SONDAJ CURS - Probleme mari pentru Nicușor Dan: a pornit tăvălugul bucureștenilor nemulțumiți

Laura Cosoi îi DISTRUGE pe Smiley și Gina Pistol! I-a UMILIT în public ca niciodată!

Vezi online serialul "La răscruce" subtitrat în limba română - Episodul 3, sezonul 1, joi, 28 ianuarie - VIDEO

Un accident care schimba vietile tuturor! Aflati ce se va intampla in aceasta seara, 28 ianuarie, intr-un nou episod dramatic din serialul "La Răscruce", imediat dupa...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies