Vezi online serialul „Hercai” subtitrat în limba română - Episodul 45, sezonul 1, luni, 24 mai 2021 - VIDEO

,
Reyyan și Miran din Hercai
Reyyan și Miran din Hercai

Episodul 45 din serialul turcesc Hercai este difuzat în această seară, de la ora 20:00. Urmărește serialul și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

Miran este gelos în episodul de astăzi pe Aslan deoarece o surprinde o conversație a acestuia cu soția lui, Reyyan.

Miran este fericit că urmează să devină tată, dar se și teme să nu o piardă pe cea pe care o iubește nespus.

Aslan îi dă bătăi de cap lui Miran!
Aslan îi dă bătăi de cap lui Miran!

Vezi Video Online subtitrat serialul „Hercai” pe Kanal D

Tot în episodul de astăzi Gonul descoperă indicii care ar incrimina-o pe bătrâna Azize în legătură cu accidentul lui Elif.

Gonul se gândește cu groază la faptul că Azize ar fi putut să îi dorească moartea nepoatei sale, ba mai mult, chiar ar fi plănuit un atentat la viața acesteia.

Miran e determinat să afle adevărul despre trecutul său.

Faptul că urmează să devină tată e o motivație și mai puternică pentru a afla ce s-a întâmplat în trecut în familia Aslanbey și cum a fost manipulat de către bunica lui, Azize.

Gonul află șocată amănunte despre Azize!
Gonul află șocată amănunte despre Azize!

Hercai, povestea unei iubiri aparent imposibile!

Hercai este povestea unei iubiri aparent imposibile, dintre frumoasa Reyyan (Ebru Şahin) și atrăgătorul Miran (Akın Akınözü), care mai întâi este căsătorit cu Gonul, pe care nu o iubește.

Miran renunță la tot pentru femeia pe care o iubește, Reyyan, chiar și la planul de răzbunare pe familia acesteia, Șadoglu.

Crescut de mic să se răzbune pe familia Șadoglu, Miran uită de răzbunare, ba chiar e hotărât să ajute familia lui Reyyan și chiar face acest lucru atunci când Hazar are un accident. El e bănuit că a pus la cale uciderea lui Hazar, dar adevărul iese la lumină, și anume că tocmai el este cel care i-a salvat acestuia viața.

Bătrâna Azize, cea care i-a băgat în cap lui Miran de când era copil că trebuie să distrugă clanul Șadoglu, care ar fi responsabil pentru moartea fiului ei și a soției acestuia, stă permanent în calea fericirii lui Miran. Mai multe persoane îi deschid lui Miran ochii că Azize seamănă doar ură, inclusiv cea care îl iubește, Reyyan.

Urmăriți în această seară, de la ora 20:00, un nou episod foarte interesant din Hercai!

Serialul Hercai face parte din  programul TV al postului de televiziune Kanal D  și este difuzat de luni până miercuri de la ora 20:00. Hercai poate fi urmărit și Live Video Online, accesând adresa  https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, smartphone sau laptop.

Citeste si: Azize are de gand sa o sacrifice pe Reyyan! Aflati ce se va intampla la conacul Aslanbey, luni, 24 mai, intr-un nou episod din serialul "Hercai", de la ora 20:00, la Kanal D!

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Aer în loc de combustibil la benzinărie: „Ia uite cum se alimentează un camion cu aer, cum se fură la pompă“ VIDEO

Azize are de gand sa o sacrifice pe Reyyan! Aflati ce se va intampla la conacul Aslanbey, luni, 24 mai, intr-un nou episod din serialul "Hercai", de la ora 20:00, la...

SUA schimbă regulile pentru migranți - O lege emblematică a lui Trump a fost abrogată

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Carismaticul Aslan din serialul "Hercai", un fotomodel de succes in Turcia, dincolo de platourile de filmare! Cine este cea mai importanta femeie din viata chipesului...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies