Vezi online serialul „Hercai” subtitrat în limba română - Episodul 39, sezonul 1, luni, 10 mai 2021 - VIDEO

,
Reyyan din Hercai
Reyyan suferă cumplit

Episodul 39 din serialul Hercai va fi difuzat în această seară la Kanal D. Urmărește Hercai și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.


In articol:

Reyyan suferă în continuare după ce a aflat că Hazar nu este tatăl ei real. 

Presupusa ei bunică, ce este, de fapt, bunica lui Miran o consolează pe Reyyan. Bătrâna Sukram este o femeie de mare calitate.

Reyyan și bunica Sukram
Reyyan și bunica Sukram

Vezi Video Online subtitrat serialul „Hercai” pe Kanal D

Bătrâna Azize este foarte bucuroasă să afle că familia pe care o urăște, Șadoglu, are probleme interne mari.

Azize nu se mulțumește cu atât și vrea să ticluiască noi planuri prin care clanul Șadoglu să sufere și mai mult.

Yaren își ispășește în continuare pedeapsa pe care i-a dat-o bunicul ei, Nasuh, conducătorul de facto al clanului Șadoglu. Ea încearcă disperată să îl convingă pe bunicul Nasuh să o ierte. Logodnicul ei, Harun, se bucură de momentele grele prin care trece Yaren, el fiind convins că Yaren a primit pedeapsa pe care o merită pentru ce a făcut. 

Episodul 39 este și el unul intens!
Episodul 39 este și el unul intens!

Serialul turcesc Hercai îi are în centru pe Reyyan (Ebru Şahin) și Miran (Akın Akınözü), doi tineri care se îndrăgostesc nebunește unul de celălalt deși fac parte din două familii rivale.

Deși Reyyan se trage din clanul Șadoglu, iar Miran din clanul Aslanbey, pe măsură ce aflăm adevărul despre ei doi descoperim că, de fapt, Miran se trage din clanul Șadoglu, fiind băiatul lui Hazar. Din fericire, Reyyan nu este fiica lui Hazar, iar ea și cel pe care îl iubește, Miran, pot fi împreună.

Hercai, lider de audiență!

Kanal D obține cifre impresionante de audiență cu fiecare episod Hercai transmis.

Pe 24 martie, Kanal D a fost lider de piață cu serialul Hercai, atât la nivel național, cât și în rândul publicului de la orașe, conform datelor furnizate de Kantar Media România. 

În intervalul orar 20:00 – 23:23, Kanal D s-a poziționat, pe 24 martie, pe primul loc în topul televiziunilor din România, acumulând 8,1% puncte de rating, și 17,7% cota de piață, la nivelul întregii țări, și 6,6% puncte de rating, și 15,2% cotă de piață, la nivelul populației de la orașe.

Episodul respectiv a fost urmărit, în medie, în fiecare minut al difuzării, de către 1.434.000 de telespectatori din întreaga țară, iar minutul de aur, înregistrat la ora 21:11, a adunat în fața micilor ecrane 1.660.000 de fani ai serialului.

Serialul Hercai face parte din  programul TV al postului de televiziune Kanal D   și poate fi urmărit de luni până miercuri, de la ora 20:00. Dacă doriți să vedeți serialul Live Video Online, o puteți face accesând adresa  https://www.kanald.ro/live.html  atunci când serialul este difuzat la TV.

Citeste si: Gonul recurge la un gest extrem pentru a descoperi secretele familiei Aslanbey! Aflati cum va reactiona Azize, dar si ce se va intampla cu Reyyan si Miran, LUNI, 10 mai, intr-un nou episod din "Hercai", de la 20:00, la Kanal D!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Momentul în care armata rusă atacă cu rachete mall-ul din Kremenciuk, surprins de camere. Oamenii, nevoiţi să sară în lac VIDEO

Gonul recurge la un gest extrem pentru a descoperi secretele familiei Aslanbey! Aflati cum va reactiona Azize, dar si ce se va intampla cu Reyyan si Miran, LUNI, 10 mai, intr-un...

Secretarul general al NATO taxează China: 'Suntem dezamăgiți, răspândește multe dintre narațiunile false'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Vezi online serialul „Hercai” subtitrat în limba română - Episodul 38, sezonul 1, miercuri, 5 mai 2021 - VIDEO

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies