Vezi online serialul „Doctorul minune” subtitrat în limba română - Episodul 16, sezonul 1, miercuri, 15 septembrie 2021 - VIDEO. Nazli se apropie de Ali!

,
nazli si ali
Nazli și Ali[Sursa foto: captura Kanal D ]

Kanal D difuzează astăzi episodul cu numărul 16 din "Doctorul minune". Producția poate fi urmărită și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

Se fac pregătiri pentru balul de strângere de fonduri de la Spitalul Berhayat. Ali nu dorea inițial să participe, însă cei de lângă el l-au convins în cele din urmă.

Nazli se apropie din ce în ce mai mult de Ali. Cei doi apar împreună la balul de la Spitalul Berhayat. Numai că, la un moment dat, Ali se sperie și părăsește deodată balul.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Doctorul minune” pe Kanal D

Nazli și Ferman îl susțin pe Ali și încearcă să îl facă să treacă peste teama lui față de străini.

Numai că ceva se va întâmpla, ceva neobișnuit, iar întâmplarea îl va face pe Ali să părăsească în goană balul organizat la Spitalul Berhayat cu scopul de a strânge fonduri.

Tot în episodul de astăzi, cel cu numărul 16, Ferman și Beliz au o discuție față în față după despărțire.

ferman si beliz
Ferman și Beliz[Sursa foto: captura Kanal D ]

Ferman încearcă să detensioneze lucrurile între ei, el și-ar dori o împăcare, însă Beliz este foarte radicală în ceea ce îl privește pe fostul iubit, care i-a greșit.

Chiar dacă nu vrea să se împace cu Ferman, Beliz are în continuare sentimente pentru el. 

Și noul cadru medical de la Spitalul Berhayat, Ela, pare atrasă de provocatorul și reputatul doctor Ferman, chiar dacă din punct de vedere profesional se află de multe ori în opoziție cu acesta.

nazli
Nazli[Sursa foto: captura Kanal D ]

Citeste si: Vezi online serialul „Doctorul minune” subtitrat în limba română- Episodul 15, sezonul 1, marți, 14 septembrie 2021- VIDEO. Ali se teme!

"Doctorul minune", povestea simpaticului și talentatului medic Ali

Serialul "Doctorul minune"  (în original: "Mucize Doktor") îl are ca protagonist pe Ali Vefa (Taner Ölmez), un tânăr medic rezident foarte talentat și simpatic. Ali ajunge rezident în Spitalul Berhayat, acolo unde impresionează cadre medicale experimentate, ca Adil și Ferman cu priceperea și cunoștințele sale.

Ali a fost instituționalizat în copilărie, cu toate acestea a reușit să absolve Facultatea de Medicină și să își urmeze visul de o viață, acela de a deveni medic.

Totodată, el visează să fie chirurg, la fel ca unul dintre modelele sale, Ferman, cu care inițial a avut o relație dificilă.

Ali a fost diagnosticat cu "sindromul savantului", o tulburare din spectrul autist, care îl ajută pe Ali să iasă și în evidență, dar îl și pune deseori în situații dificile.

"Doctorul minune" este transmis de către  Kanal D  de luni până vineri, de la ora 20:00. Serialul poate fi urmărit atât la TV, la Kanal D, cât și Live Video Online, accesând adresa https://www.kanald.ro/live.html, la ora emisiei serialului, de pe tabletă, smartphone, PC sau laptop.

Citeste si: Cu ce se ocupa Ferman din serialul "Doctorul minune" cand nu se afla pe platourile de filmare! Incredibil ce pasiune nebanuita are celebrul actor Onur Tuna!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Cu ce se ocupa Ferman din serialul "Doctorul minune" cand nu se afla pe platourile de filmare! Incredibil ce pasiune nebanuita are celebrul actor Onur Tuna!

HAOS în NATO, se plânge Franța: 'Dialogul politic este inexistent. Merită pentru asta să ieşim din NATO?'

Simona Halep îl DISTRUGE pe Smiley! De ce NU l-a vrut la nunta ei sub nicio formă! Ce s-a întâmplat între cei doi

In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul “Doctorul minune”, Ferman si Nazli il sustin pe Ali!

Nazli si Beliz, rivale in serialul "Doctorul minune" si cele mai bune prietene dincolo de platourile de filmare! Iata cum au fost surprinse actritele Sinem Unsal si...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies