Vezi online serialul „Doctorul minune” subtitrat în limba română - Episodul 15, sezonul 1, marți, 14 septembrie 2021 - VIDEO. Ali se teme!

,
ali vefa
Ali Vefa cunoaște noi persoane, iar acest lucru îl stingherește[Sursa foto: captura Kanal D]

Serialul "Doctorul minune" ajunge astăzi la episodul cu numărul 15. Producția poate fi vizionată și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

O nouă doctoriță, Ela, apare în spitalul Berhayat. "Doctorul minune", Ali, ia contact cu un sentiment necunoscut. Ali se teme de cei străini și acest lucru iese la iveală chiar acum, odată cu apariția medicului Ela.

Ela și Ferman vor intra într-o dispută în privința tratamentului pentru un pacient. Cei doi încep o rivalitate.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Doctorul minune” pe Kanal D

Mai multe întâmplări neașteptate vor putea fi descoperite în această seară, în serialul "Doctorul minune", difuzat în exclusivitate în țara noastră de către Kanal D.

Doctorul Ferman le povestește întreaga sa istorie atât lui Beliz, cât și noului său "frate", Ali, pe care tocmai l-a salvat. Ali nu știe dacă relația Beliz-Ferman va fi, în cele din urmă, salvată. 

beliz si kivilcim
Beliz și Kivilcim[Sursa foto: captura Kanal D]

Citeste si: Onur Tuna, fascinantul Dr. Ferman Eryiğit, din serialul “ Doctorul minune”: “Mă trezesc devreme, la 5.30, meditez și compun muzică!”

Se va vorbi despre dragoste în acest episod, chiar Ali spunând că este un sentiment foarte frumos. Tânărul Ali pare că nu a cunoscut-o până acum.

Un bal va fi organizat, pentru strângerea de donații.

Vor fi prezente, desigur, și cadrele medicale de la spitalul Berhayat, dar și alte persoane. Tânărul Ali nu se simte deloc confortabil printre persoane pe care nu le cunoaște și decide să nu participe. Însă Kıvılcım, organizatoarea evenimentului, are un plan pentru a-l convinge pe Ali să vină și el. Planul o implică pe Tanju.

Ce se va mai întâmpla în episodul cu numărul 15 din "Doctorul minune" aflați doar vizionând producția, fie la TV, la postul Kanal D, fie Live Video Online, pe kanald.ro.

Pentru a vedea producția online trebuie doar să accesați pagina de Live Stream a site-ului, https://www.kanald.ro/live.html, de pe tabletă, smartphone, laptop sau PC.

doctorul ali
Doctorul Ali nu vrea să participe la bal[Sursa foto: captura Kanal D]

"Doctorul minune", de luni până vineri la Kanal D

Serialul "Doctorul minune" (în original: "Mucize Doktor"), care îl are ca protagonist pe Ali Vefa (Taner Ölmez), este transmis de către Kanal D de luni până vineri, de la ora 20:00.

Talentatul actor Taner Ölmez, care îl joacă pe Ali (un tânăr rezident extrem de dotat din punctul de vedere al cunoștințelor medicale și al inteligenței, dar care a fost diagnosticat și cu o tulburare din spectrul autist, "sindromul savantului") a mai putut fi văzut în serialele „Kösem”, acolo unde l-a jucat pe Osman al II-lea, și în „Yaman”, acolo unde a interpretat rolul lui Mert, ambele producții difuzate de către Kanal D.

Citeste si: Cum arata in tinerete Adil din serialul "Doctorul minune"? Iata ce alura de barbat cuceritor avea celebrul actor Reha Ozcan, pe vremea cand avea doar 20 de ani!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cum arata in tinerete Adil din serialul "Doctorul minune"? Iata ce alura de barbat cuceritor avea celebrul actor Reha Ozcan, pe vremea cand avea doar 20 de ani!

Purtătorul de cuvânt al PNL 'trage' în PSD: 'Tendinţele de derapaje către zona de populism'/ 'Politica nu este un poker'

Al 3-LEA RAZBOI MONDIAL, sta sa incepa! Rusia, Iran si China manevre comune! NATO si SUA pregatiti sa intervina, APOCALIPSA tot mai aproape

Ce inaltime are carismaticul Ferman din serialul "Doctorul minune"? Iata detalii inedite despre celebrul Onur Tuna, actorul cu cei mai frumosi ochi din Turcia!

Onur Tuna, fascinantul Dr. Ferman Eryiğit, din serialul “ Doctorul minune”: “Mă trezesc devreme, la 5.30, meditez și compun muzică!”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies