Vezi online live episodul 77 al serialului “Totul pentru familia mea”. Omer este devastat că familia lui trece prin atâtea necazuri și nu poate să facă nimic pentru ea

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 24 dec 2023, 03:10

Omer se învinovățește că nu îți poate ajuta familia, mai ales după ce micuța Emel a ales să plece de acasă.

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 77 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D vineri, 24 martie 2023, de la ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Un nou episod din serialul “Totul pentru familia mea” va fi difuzat vineri, 24 martie 2023, pe Kanal D.  Serialul urmează să fie difuzat de luni până sâmbătă de la ora 20:00. Omer este supărat că nu își poate ajuta familia, iar Sevgi vrea să își schimbe testamentul să îl poată ajuta.

Ce se întâmplă în episodul 77 al serialului “Totul pentru familia mea”?

Omer se învinovățește că nu îți poate ajuta familia, mai ales după ce micuța Emel a ales să plece de acasă pentru că se simțea o povară. Profund marcată de durerea lui Omer, Sevgi se hotărăște să își schimbe testamentul ca să îl ajute. Cu toate acestea, Ahmet și Seval nu vor să îi cedeze averea.

Citește și: Ce se întâmplă cu îndrăgitul serial turcesc Totul pentru familia mea de la Kanal D! Care sunt noile zile de difuzare, începând de săptămâna viitoare!

Afacerea lui Sengul nu mai merge de când vecinii ei au făcut toxiinfecție alimentară la petrecerea organizată de ea.

Akif și Orhan sunt alături de fostele soții. Ahmet îi concediază pe Akif și pe bucătar pentru că au cumpărat carne expirată.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Pentru a afla dacă Sengul va modifica testamentul, dar și ce cor face cei trei frați, poți urmări serialul “Totul pentru familia mea”, doar pe Kanal D, începând cu ora 20:00.

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Totul pentru familia mea” pe Kanal D

În serialul serialul turcesc „Totul pentru familia mea”, este vorba despre 4 frați care rămân orfani după ce părinții lor sunt uciși. Ulterior, fratele mai mare își pierde și el viața, astfel că cei trei frați sunt nevoiți să se descurce singuri. Asupra vieții celor patru frați își va pune amprenta Afik Atakul, un om malefic care este gata să își ducă toate planurile malefice la bun sfârșit.

Citește și: Cine este și câți ani are carismatica Leyla, sora lui Tolga din serialul Totul pentru familia mea! Talentata actriță Nazlı Çetin s-a numărat printre finalistele concursului Miss Turcia în anul 2019!

Frații nu vor avea o viață deloc ușoară, ajungând să trăiască în condiții improprii, iar rudele nu doresc custodia acestora, dar amintirea vie a părinților lor și iubirea pe care și-o poartă îi va ajuta să depășească orice obstacol

Serialul “Totul pentru familia mea” poate fi urmări de luni până sâmbătă de la ora 20:00 pe Kanal D.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .