Vezi online live episodul 69 al serialului “Totul pentru familia mea”. Sevgi vrea să-și facă testamentul și să le lase averea lui Ahmet și Omer

Author: Cristina Mocanu

Sevgi vrea să-și facă testamentul și să le lase averea lui Ahmet și Omer.

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 69 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D luni, 13 martie 2023, de la ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Un nou episod din serialul “Totul pentru familia mea” va fi difuzat luni, 13 martie 2023,

pe Kanal D. Sevgi vrea să-și facă testamentul și să le lase averea lui Ahmet și Omer, dar află despre planul diabolic al fiului său.

Luni, 13 martie 2023va fi difuzat un nou episod din serialul „Totul pentru familia mea”

Noi evenimente interesante au loc în episodul 69 al serialului “Totul pentru familia mea”.

Sevgi le zice lui Omer și lui

Asiye că s-a prefăcut că și-a pierdut mințile și că i-a confundat cu familia ei. Tolga este la spital în operație după ce tatăl lui l-a lovit și a căzut printr-o ușă de sticlă. Omer donează sânge pentru el.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în serialul Totul pentru familia mea, Ömer descoperă adevărul despre Ahmet! Şevval are de gând să scape cu orice preț de Sevgi! „Există o pastilă. O să-i dăm mamei tale câte una fiecare seară!”

Suzan îl convinge pe Akif să vândă terenul promițând că îl primește înapoi. De data aceasta Akif este corect și îi dă banii lui Omer iar el își plătește datoria la Leyla. Suzan se împacă cu Akif dar Nebahat nu trebuie să afle asta pentru că îi va scoate afară din casă pe amândoi.

Orhan o întâlnește pe Şengul în aprozar, ei îi este poftă de corcodușe verzi și

nu găsește. Orhan se duce la alt magazin și îi cumpără și i le duce acasă. Şengul îl servește și ea cu prăjitura lui favorită și încep să se înțeleagă mai bine. În altă zi, Orhan se duce cu ea la control și își vede copilul pentru prima dată. Gonul se enervează când află și-i zice că vrea să divorțeze.

Citește și: Mesajul Deei Maxer, după ce s-a zvonit că are deja o altă relație

Sevgi vrea să-și facă testamentul și să le lase averea lui Ahmet și Omer. Fiul și nora ei plănuiesc să obțină un raport medical care să ateste că și-a pierdut mințile și să o împiedice astfel să-i lase bani lui Omer. Sevgi află și-i lasă toată averea lui Ahmet apoi pleacă de acasă și se duce la Omer.

Pentru a afla ce se întâmplă cu personajele tale preferate, poți urmări serialul “Totul pentru familia mea”, doar pe Kanal D, începând cu ora 20:00.

Citește și: Cine este și câți ani are Ahmet, tatăl lui Ömer, din serialul Totul pentru familia mea! Iată cu cine este căsătorit celebrul actor Kaan Çakır!

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Totul pentru familia mea” pe Kanal D

În serialul serialul turcesc „Totul pentru familia mea”, este vorba despre 4 frați care rămân orfani după ce părinții lor sunt uciși. Ulterior, fratele mai mare își pierde și el viața, astfel că cei trei frați sunt nevoiți să se descurce singuri. Asupra vieții celor patru frați își va pune amprenta Afik Atakul, un om malefic care este gata să își ducă toate planurile malefice la bun sfârșit.

Cele mai amuzante bancuri seci. O să-ți deranjezi vecinii de la atâta râs

Frații nu vor avea o viață deloc ușoară, ajungând să trăiască în condiții improprii, iar rudele nu doresc custodia acestora, dar amintirea vie a părinților lor și iubirea pe care și-o poartă îi va ajuta să depășească orice obstacol

Serialul “Totul pentru familia mea” poate fi urmări de luni până joi de la ora 20:00 pe Kanal D.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html

 


A venit momentul ca Robert să o confrunte pe Mihaela, care a avut cameră roșie cu Laurențiu. Este Robert gelos pe Laurențiu?