În această seară, de la ora 20:00, în serialul Totul pentru familia mea, Ömer descoperă adevărul despre Ahmet! Şevval are de gând să scape cu orice preț de Sevgi! „Există o pastilă. O să-i dăm mamei tale câte una fiecare seară!”

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 14 mar 2023, 11:07
Foto(9)

Astăzi în serialul Totul pentru familia mea: Viața celor trei frați Eren este pe cale să se schimbe radical! Ömer află detalii tulburătoare despre adevărata lui familie! Sevgi ajunge în pericol de moarte! Şevval va pune la cale un plan diabolic împotriva soacrei sale!

Serialul Totul pentru familia mea aduce în continuare în atenția telespectatorilor noi evenimente dramatice, momente palpitante și răsturnări neașteptate de situație prin care trec personajele principale. Viață celor trei frați Eren e pe cale să se schimbe cu adevărat după multe necazuri și drame trăite în ultimi ani. Ömer va află detalii șocante despre Ahmet și despre adevărată lui familie.

Astăzi în serialul Totul pentru familia mea: Ömer descoperă adevărul despre Ahmet

În noul episod din serialul Totul pentru familia mea, frații Eren vor trece prin noi momente tulburătoare și răsturnări uluitoare de situație, deoarece vor descoperi cine se ascunde în spatele mătușii Sevgi, bătrână cu suflet mare care le oferise cel mai mare sprijin și îi luase sub aripa ei de curând.

Citește și: Astăzi, de la ora 20:00, în serialul Totul pentru familia mea, Ömer caută certitudini! Tânărul va ajunge față în față cu Suzan pentru a-i cere informații despre adevăratul lui tată!

Odată revenită în mijlocul familiei sale, Sevgi se va confrunta cu disprețul și răutatea nurorii sale, dar și cu indiferența fiului ei, Ahmet, care nu vrea să îl accepte pe Omer drept fiul lui. Îngrijorată de soarta nepotului ei și dorind să își remedieze greșeala din trecut, Sevgi va decide să își facă testamentul, anunțându-l pe Ahmet că va împărți averea între el și nepotul ei, Omer.

„Vreau să-mi împart averea cât timp sunt în viață! O să le împart între tine și Omer, nepotul meu!”, spune Sevgi.

Citește și: Mesajul Deei Maxer, după ce s-a zvonit că are deja o altă relație

Vestea va ajunge că un trăsnet asupra Sevval, care nu va fi de acord cu decizia soacrei sale și îi

va pune gând rău. Malefică Sevval va pune la cale un plan diabolic împreună cu soțul ei, în încercarea disperată de a scapă de Sevgi cu orice preț. Însă între timp, bunica lui Omer va descoperi că viață ei va fi pusă în pericol de către propriul ei fiu și va fi îngenunchiată de tristețe.

Sevval: Există o pastilă. O să-i dăm mamei tale câte una fiecare seară!
Ahmet: Bine! Așa facem!

Pe de altă parte, Ogulcan va descoperi faptul că Ahmet Yilmaz este adevăratul tată al lui Omer și fără să stea pe gânduri va decide să îi anunțe pe frații Eren pe care îi consideră în continuare verii săi. Șocul va fi teribil pentru Omer și Asiye în clipă în care vor descoperi că mătușa Sevgi este de fapt bunica lui. Aflați cum va reacționa Omer, dar și ce decizie neașteptată va lua în privința noii sale familii, în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D!

Cele mai amuzante bancuri seci. O să-ți deranjezi vecinii de la atâta râs

Citește și: Cine este și câți ani are Şevval, soția lui Ahmet din serialul Totul pentru familia mea! Iată cu cine a fost căsătorită celebra actriță Nihan Büyükağaç și de ce a divorțat în urmă cu doi ani!

 

 


A venit momentul ca Robert să o confrunte pe Mihaela, care a avut cameră roșie cu Laurențiu. Este Robert gelos pe Laurențiu?