Vești proaste pentru fanii Jonas Brothers. Unul dintre membrii trupei a fost diagnosticat cu cancer: „Trebuie să mă operez”

Autor: Diana Bostan

Unul dintre membrii trupei Jonas a fost diagnosticat cu cancer

Sursa: Instagram: Kevin Jonas

Kevin Jonas a fost diagnosticat cu cancer. Artistul le-a dezvăluit fanilor faptul că a fost operat de urgență. Iată care este starea lui de sănătate!

Kevin Jonas a fost diagnosticat recent cu cancer de piele. În urma diagnosticului, medicii au decis să intervină chirurgical și i-au îndepărtat o aluniță din zona capului. Operația a fost un succes, iar Kevin se află acum în perioada de recuperare, sub supravegherea atentă a echipei medicale.

Kevin Jonas a fost diagnosticat cu cancer

Artistul Kevin Jonas a anunțat că a fost diagnosticat cu cancer de piele și că a trecut printr-o intervenție chirurgicală pentru îndepărtarea unei alunițe de pe linia părului.

Artistul, în vârstă de 36 de ani, a împărtășit pe rețelele sociale un video în care vorbește despre experiența sa, încurajându-și fanii să acorde o atenție deosebită sănătății pielii lor și să facă controale regulate.

Citește și: Decizia lui Joe Jonas și Sophie Turner după ,,patru ani minunați de căsnicie''. Ce au transmis cei doi

„Da, astăzi mi se va extirpa un carcinom bazocelular de pe cap.

Da, este de fapt o bucată de piele canceroasă care a început să crească, iar acum trebuie să mă operez ca să fie îndepărtată”,
a spus artistul în videoclipul, postat pe contul său personal de Instagram.

Înainte de a intra în operație, Kevin Jonas părea extrem de optimist în ceea ce privește intervenția, fiind sigur că totul va fi bine. El și-a îndemnat fanii să meargă la controale regulate, alunițele fiind extrem de periculoase.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce a transmis Geta Sterp cu privire la persoanele care se jignesc în mediul online. „Cât de multe rabdă Dumnezeu!”

View this post on Instagram

A post shared by Kevin Jonas (@kevinjonas)

Cum se simte Kevin Jonas după operație

După operație, cunoscutul artist a revenit cu un nou mesaj în care a oferit actualizări despre starea sa de sănătate, asigurându-și fanii că se recuperează bine și le-a mulțumit pentru sprijinul constant.

Citește și: Uite cum si-a revenit Demi Lovato

„Sunt gat! Acum este timpul să mă vindec. Mă vindec acasă. Aveți grijă să verificați alunițele”,

a mai spus îndrăgitul artist în postarea sa.

Kevin Jonas a primit mult sprijin în comentariile la postarea sa, inclusiv de la contul de Instagram al Fundației pentru Cancerul de Piele.

„Ne pare rău să auzim despre BCC-ul tău, Kevin. Mulțumim pentru că ai crescut gradul de conștientizare. Detectarea precoce este esențială. Îți dorim tot ce e mai bun în procesul tău de recuperare.”, se arată în comentariul Fundației pentru Cancerul de Piele și preluat de MSN.

Kevin se află acum în recuperare, însă Jonas Brothers urmează să își reia actualul turneu în Mexico City, în august.