Vești bune pentru ruși! Vladimir Putin vrea să crească salariile minime pe economie și pensiile începând cu 1 iunie

,
Război

Vești bune pentru ruși! Vladimir Putin vrea să crească salariile minime pe economie și pensiile începând cu 1 iunie

[Sursa foto: Twitter]

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a făcut un anunț fericit pentru cetățenii ruși. Liderul rus a declarat că va mări pensiile și salariile începând cu săptămâna viitoare.


In articol:

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a anunțat cetățenii ruși că pensiile de stat și salariile minime vor fi majorate semnificativ începând cu săptămâna viitoare, de pe 1 iunie. Creșterea va fi de 10%, a anunțat Vladimir Putin într-o ședință a Consiliului de Stat, potrivit agenției TASS, citată de stiri.tvr.ro.

Vladimir Putin a anunțat că va majora pensiile de stat și salariile minime cu 10% de la 1 iunie

Război

Vladimir Putin a anunțat că va majora pensiile de stat și salariile minime cu 10% de la 1 iunie

[Sursa foto: Twitter]

„Am discutat problema cu guvernul de mai multă vreme, au fost unele diferențe în interiorul guvernului și s-a găsit o soluție”, a spus Vladimir Putin, conform agenției TASS, citată de CNN și stiri.tvr.ro.

„Propun să creștem pensiile de drept cu 10% de la 1 iunie”, a mai declarat liderul Rusiei.

Citeste si: „Putin va merge până la capăt, chiar dacă va distruge Planeta! Războiul se va încheia doar cu moartea lui Vladimir Putin„, potrivit specialiștilor din domeniul militar

„Sarcina noastră principală este să asigurăm o creștere suplimentară a salariului minim, astfel încât nivelul veniturilor cetățenilor să depășească semnificativ nivelul cheltuielilor de subzistență”, a declarat Vladimir Putin.

Pensiile au fost majorate cu 8,6% la începutul anului în Rusia, dar inflația a crescut abrupt în decurs de cinci luni.

Liderul Rusiei, Vladimir Putin, a arătat că inflația este acum la 17,5%, dar va ajunge la 15% până la sfârșitul anului.

Cu toate acestea, liderul de la Kremlin a negat faptul că majorarea inflației ar putea avea legătură cu războiul pe care l-a pornit în Ucraina.

Citeste si: Rusia dorește reluarea negocierilor de pace cu Ucraina. Kievul susține că nu se poate încrede în Rusia și se așteaptă la reînceperea războiului peste ani

„Anul în curs nu este unul ușor. De la început inflația cumulată a depășit 11%. Dar când spun că nu este unul ușor asta nu înseamnă deloc că toate dificultățile acestea sunt asociate cu operațiunea militară specială, pentru că în țările care nu desfășoară nicio operațiune, peste ocean, să spunem, în America de Nord, în Europa, inflația este comparabilă. Și dacă ne uităm la structura economiei lor- este chiar mai mult decât a noastră, iar în unele țări învecinate este de multe ori mai mare”, a explicat Vladimir Putin.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

LIVE UPDATE Ziua 92 de război în Ucraina. Când și în ce condiții va negocia Putin pacea cu Ucraina. Zelenski cere mai multe arme Occidentului

Vești colosale de la Guvern pentru sute de mii de angajați români! Se vor acorda noi sume de bani

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Ce riscă soldații ucraineni din uzina Azovstal, capturați de Rusia. Autoritățile din Moscova cer să fie judecați pentru crime de război

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies