Vești bune pentru milioane de români! Se dau bonuri de masă pentru vaccinați

,
Se dau bonuri de masă pentru vaccinați
Statul stimuleaza oamenii sa se vaccineze

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, a făcut anunțul momentului pentru români. Peroanele care se vaccinează vor primi bonuri de masă din partea statului.


In articol:

Este vestea momentului pentru milionane de români. Vor primi bonuri de masă de la stat dacă se vaccinează, anunțul a fost făcut chiar de ministrul Sănătății într-o intervenție televizată.

Se dau bonuri de masă dacă te vaccinezi

Ioana Mihăilă a anunțat, într-o intervenție la un post de televiziune, că se ia în calcul acordarea de bonuri de masă persoanelor care se hotărăsc să se vaccineze.

Se dau bonuri de masă pentru vaccinați
Ioana Mihaila, propuneri de relansare a campaniei de vaccinare

În urmă cu o săptămână, ministrul Sănătății, le-a prezentat liderilor coaliției câteva propuneri pentru relansarea campaniei de vaccinare, printre care se numără și acordarea de tichete de masă sau vouchere de vacanță și organizarea de loterii cu premii în bani pentru persoanele care se decid să se vaccineze.

Ioana Mihăilă a declarat că la nivelul instituției s-a luat în calcul deja valoarea pe care o vor avea aceste bonuri, însă nu a fost divulgată.Totodată, aceasta a mai precizat că Guvernul se gândește și la o serie de stimulente și pentru cei care s-au vaccinat deja și care se vor imuniza pe viitor prin loterii cu premii consistente.

Se dau bonuri de masă pentru vaccinați
Bonuri de masa pentru persoanele vaccinate

Citeste si: Lovitură grea pentru sute de turiști de pe litoral. Au ajuns la medic după ce un virus contagios i-a pus la pământ. Farmaciile au fost golite de medicamente

Conform propunerilor, stimulentele pentru persoanele vaccinate ar urma să fie diferențiate pe categorii: tichetele de masă vor fi acordate pensionarilor, vouchere de vacanță pentru familiile care au copii și loteriile pentru toate persoanele majore. De asemenea, acordarea acestora i-ar viza și cei care s-au vaccinat deja cu ambele doza.

”Aşa cum am făcut şi până acum, vom face în continuare toate eforturile pentru a-i convinge pe cetăţeni că soluţia de a scăpa de pandemie este vaccinarea. Ministerul Sănătăţii a venit ieri şi a prezentat, am avut o discuţie la Guvern şi după aceea în coaliţie, mai multe soluţii, unele sunt pe parte de restricţionare, altele pe partea de motivare.

Vom vedea care dintre soluţii vor fi acceptate în coaliţie, eu mi-am spus părerea despre unele dintre ele, dar, repet, căutăm soluţii pentru a continua o campanie de vaccinare. Până la urmă, eu spun că este şi responsabilitatea fiecărei persoane din România, a fiecărui cetăţean, de a-şi proteja familia, de a-şi proteja pe cei apropiaţi şi propria sănătate, să se vaccineze”, a afirmat Florin Cîţu.

Campania de vaccinare merge din ce în ce mai prost, în condițiile în care interesul românilor pentru imuziare a scăzut.Doar câteva mii de persoane se prezintă zilnic la centrele de vaccinare pentru a se imuniza cu prima doză.

Citeste si: Ioana Mihăilă, la ce trebuie să ne așteptăm de la valul 4 al pandemiei: ”Ne aşteptăm la un număr mare de infecţii, dar persoanele vaccinate sunt protejate...”

 

Citește-ne pe

Citește și:

Ciudăţeniile contraofensivei majore anunţate de armata ucraineană în regiunea Herson: „Din punct de vedere militar, pur şi simplu nu are sens”

Lovitură grea pentru sute de turiști de pe litoral. Au ajuns la medic după ce un virus contagios i-a pus la pământ. Farmaciile au fost golite de medicamente

Prințul Harry și Meghan Markle ar încerca să-și formeze o familie regală 'alternativă' (biografă regală)

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Lovitură grea pentru persoanele vaccinate! Masca de protecție devine din nou obligatorie în spațiile aglomerate

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies