Vești bune pentru Culiță Sterp după accidentul provocat în Cluj! Judecătorii îi vor permite artistului să iasă din țară

Author: Lavinia Medrea

Judecătorii îi vor permite artistului să iasă din țară

Sursa: Instagram Culiță Sterp

Sunt vești bune pentru Culiță Sterp! După două luni de la accidentul pe care l-a provocat în Cluj, artistul va susține primul lui concert peste hotare.

Deși se află sub control judiciar după ce a provocat un accident grav în Cluj în

noiembrie 2022, Culiță Sterp are permisiunea de a părăsi România. Iată ce au decis judecătorii!

Judecătorii îi permit lui Culiță Sterp să iasă din țară

Culiță Sterp a trimis o cerere în instanță pentru a putea pleca în Spania în vederea susținerii unui concert, deși se află încă sub control judiciar.

Citește și: Ileana Sterp este în doliu! Sora lui Culiță Sterp, răpusă de durere: „Ieri l-am văzut pentru ultima dată în viață”

Ieri, pe data de 17 ianuarie, Judecătoria Cluj-Napoca a decis să accepte cererea artistului de a părăsi țara în intervalul 26- 29 ianuarie 2023. 

Citește și: Dinu Maxer rupe tăcerea, după divorț: „Am tot sperat că ne vom împăca”. Deea a plecat de acasă acum 4 săptămâni

„În temeiul art. 203 alin. 5, art. 205 alin. 2, lit.

a din Codul de procedură penală, admite cererea formulată de inculpatul Sterp Nicolae, trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, faptă prevăzută de art.  366 alin. 1 și 2 Cod penal și părăsirea locului accidentului, faptă prevăzută și pedepsită de art. 388 alin. 1 Cod penal (dosar penal nr. 26306/211/2022), aflat sub măsura preventivă a controlului judiciar luată prin Ordonanța din data de
18.11.2022 și menținută prin încheierea penală nr. 293 din 28.12.2022 și îi încuviințează acestuia părăsirea limitei teritoriale a României pentru o durată de 4 zile, în perioada 26-29 ianuarie 2023 (prima și ultima zi incluse), pentru a se deplasa în Spania, orașul Madrid.

Citește și: Logodnica lui Culiță Sterp are planuri mărețe pentru anul 2023: „Mi-am făcut o promisiune”. Ce vrea să facă nora mamei Geta

Comentariul emoționant pe care i l-a lăsat logodnica lui Culiță Sterp la o fotografie: „Uite cum îmi fac rău singură”

La data rămânerii definitive, prezenta încheiere se comunică către IPJ Hunedoara, Serviciul de Investigații Criminale- Biroul de Supravegheri Judiciare, Inspectoratul General al Poliției de Frontieră, Direcția Județeană de Evidență a Persoanelor, Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor. Cu drept de contestație în 48 de ore de la comunicare”, spune decizia instanței, conform  clujust.ro.

Culiță Sterp a provocat un accident în Cluj

În urmă cu două luni, în noiembrie 2022, Culiță Sterp a provocat un accident grav de circulație, traversând pe culoarea roșie a semaforului in intersecție și lovind o altă mașină din plin, care se deplasa regulamentar.

În urma impactului, șoferul autoturismului a fost rănit și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

 


Un nou episod al serialului turcesc „Prețul Fericirii” este difuzat la Kanal D joi, 30 martie 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.