Veste tristă din Istanbul! Celebra actriță Pinar Deniz, din serialul Patria mea ești tu, s-a infectat cu COVID-19! Care este starea sa în prezent!

,
pinar deniz

Pinar Deniz, o actrita tanara si talentata

[Sursa foto: Instagram Pinar Deniz]

Celebra actriță Pinar Deniz și-a anunțat fanii din mediul virtual că s-a infectat cu COVID-19 și se află în carantină sub tratament.

Deși are doar 28 de ani, Pinar Deniz a fascinat publicul din Turcia și de peste hotare datorită talentului ei desăvârșit și a frumuseții sale răpitoare. Talentată actrița și-a anunțat de curând fanii din mediul virtual despre faptul că s-a infectat cu COVID-19 și în prezent se află în carantină împreună cu iubitul ei, actorul Yiğit Kirazcı, sub tratament.

Celebra actrița Pinar Deniz, din serialul Patria mea ești tu, s-a infectat cu COVID-19!

Îndrăgita Pinar Deniz are peste șapte ani de experiență în actorie. Aceasta a jucat deja în trei filme artiste de succes și în opt seriale de televiziune turcești, care i-au adus celebritatea și pe plan internațional și au propulsat-o în topul celor mai apreciate actrițe ale momentului în Turcia.

pinar deniz

Pinar Deniz, o actrita talentata 

[Sursa foto: Instagram Pinar Deniz]

Telespectatorii din România au cunoscut-o pe Pinar Deniz în anul 2018 când a jucat în serialul Patria mea ești tu, în care a interpretat rolul Yildiz, alături de mari actori Berguzar Korel și Halit Ergenc. Cel mai recent proiect de televiziune este producția Yargı, cu personajul Ceylin, jucat alături de actorul Kaan Urgancioglu, pe care publicul în cunoaște din serialul Dragoste infinită.

Dincolo de platourile de filmare, Pinar Deniz trăiește o superbă poveste de dragoste alături de un renumit coleg de breaslă, Yiğit Kirazcı. Cei doi sunt împreună de aproape un an și se gândesc la căsătorie deja.

Citeste si: La mulți ani, Pinar Deniz! Vă mai amintiți de sfioasa Yildiz din serialul Patria mea ești tu? Iată ce vârstă a împlinit recent frumoasa actriță și ce surpriză i-a pregătit iubitul ei!

pinar deniz

Pinar Deniz, alaturi de iubitul ei

[Sursa foto: gecce.com.tr]

De curând, frumoasa Pinar Deniz a anunțat pe contul ei de socializare faptul că s-a infectat cu COVID-19 și în prezent se află în carantină alături de iubitul ei. Potrivit viatacuaromadecafea.com, Pinar Deniz ar fi contactat cumplită boală de la iubitul ei, Yiğit Kirazcı, care face parte din distribuția producției Evlilik Hakkında Her Şey (Totul despre căsnicie), unde Gökçe Bahadır a avut coronavirus.
La scurtă vreme, casa de producție AY YAPIM a transmis, prin intermediul rețelelor de socialiare, că serialul ia o scurtă pauză și povestea va continuă din 9 ianuarie 2022.

Citeste si: Doi actori tineri si frumosi fac furori pe micile ecrane in Turcia! Pınar Deniz și Kaan Urgancıoğlu au fost suprinsi impreuna si in afara platourilor de filmare!

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

La mulți ani, Pinar Deniz! Vă mai amintiți de sfioasa Yildiz din serialul Patria mea ești tu? Iată ce vârstă a împlinit recent frumoasa actriță și ce surpriză i-a pregătit...

Suspans privind aderarea României la Schengen. Klaus Iohannis: 'Încă se discută'

La mulți ani, Pinar Deniz! Vă mai amintiți de sfioasa Yildiz din serialul Patria mea ești tu? Iată ce vârstă a împlinit recent frumoasa actriță și ce surpriză i-a pregătit...

Doi actori tineri si frumosi fac furori pe micile ecrane in Turcia! Pınar Deniz și Kaan Urgancıoğlu au fost suprinsi impreuna si in afara platourilor de filmare!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies