Veste socanta pentru Ozcan Deniz! Celebrul actor trece prin clipe dificile dupa ce a aflat de curand ca ar avea o sora! Iata cum arata femeia care sustine ca face parte din familia Deniz!

Ozcan Deniz este unul dintre cei mai apreciati actori ai momentului in Turcia.

Dupa ce a traversat o perioada agitata in urma divortului de Feyza Aktan, celebrul actor Ozcan Deniz s-a confruntat cu o noua situatie dificila.
De cateva zile, presa din Turcia vorbeste despre tânăra Gülcan Deniz care pretinde ca ar fi sora lui Ozcan Deniz, fiica tatalui sau, din a doua căsătorie. Aceasta ii reproseaza actorului că nu-i răspunde la telefon și spune că motivul pentru care îl caută este că este bolnavă și are nevoie de ajutor, așa cum foarte bolnavă este si mama ei.
In cele din urmă, aceasta a trimis un video unei emisiuni mondene in care spune ca dacă frate nu are, are presedinte si a cerut ajutorul presedintelui Turciei.


"Mama este grav bolnavă, iar eu sunt bolnavă de inimă. Vreau să urmez un tratament, dar vreau să și continui studiile!", a spus tanara.

Pus intr-o situatie stanjenitoare, Ozcan Deniz a facut cateva declaratii, dupa ce a fost contactat de realizatorii unei emisiuni.
"M-a întristat profund că a apărut o astfel de știre despre mine. Am aflat despre această persoană prin intrmediul mass media. După ce am aflat, imediat am făcut cercetările de rigoare. Am văzut tabloul genealogic. În evidențe nu există o astfel de persoană pe numele lui tata!"


Intrebat dacă o va ajuta totuși, actorul a spus că Ercan, fratele lui, a primit instrucțiunile de rigoare în acest sens.
In altă ordine de idei, Özcan Deniz a fost întrebat despre viitoarele proiecte și a spus că în scurt timp va apărea un album muzical de patru piese și va regiza un film. (sursa: ucankus.com)

Tatăl lui (Sadık) a părăsit familia când copiii erau foarte mici. După ce Özcan Deniz a devenit vedetă și a apărut pe micul ecran, tatăl și-a revăzut fiul. A declarat ziariștilor „Özcan nu are grijă de mine.„ A mai spus că a lucrat în construcții, dar hernia de disc îl împiedică să mai lucreze. Apoi a intentat proces fiului prin care îi cerea să-l întrețină, dar motivul principal era că tatăl avea multe datorii. Prietenii au intervenit în timpul procesului și cei doi s-au revăzut. Özcan Deniz i-a plătit datoriile și l-a luat alături de el.
Tatăl lui Özcan Deniz, Sadık Deniz, a fost răpus de cancer anul trecut. Acesta de trata, de aproximativ doi ani, de cancer pulmonar și intestinal.(sursa:viatacuaromadecafea.com)

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate