Veste soc pentru Gigi Becali! Tribunalul Constanta i-a refuzat intreruperea pedepsei

Parca presimtind ca judecatorii nu-i vor da un raspuns favorabil, Becali nu a mai venit la Curtea de Apel.

Au ajuns, in schimb, Tanase Geambasu si fotbalistul Ionut Lutu, prieteni apropiati ai milionarului. Au stat cu sufletul la gura pana la aflarea verdictului, iar raspunsul judecatorilor a venit ca un trasnet: „respinge ca nefondata cererea de intrerupere a pedepsei din motive medicale, fondata de inculpatul George Becali”.

Altfel spus, latifundiarul nu poate parasi tara pentru interventia chirurgicala care l-ar putea salva de la paralizie, insa, ar putea  face operatia intr-unul din spitalele de-aici, unde ar fi in permanenta supravegheat de jandarmi. Greu de crezut, totusi, ca Gigi Becali se va incumeta la o operatie atat de complicata pe meleagurile noastre.

„Asemenea interventii pe coloana reprezinta un risc sporit, sunt atatea infectii spitalicesti care pot sa aiba consecinte dezastruoase, am depus un manifest de 25 de personae care au suferit interventii in Romania si au ramas in scaunul cu rotile”, afirma ieri avocata lui. De altfel, avocatii lui Becali au contestat deja decizia tribunalului.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate