Veste incredibilă din Istanbul! Decizie neașteptată în procesul în care Özcan Deniz a fost judecat pentru că ar fi agresat-o pe fosta lui soție, Feyza Aktan!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 11 mar 2022, 01:54

Ozcan Deniz si fosta lui sotie, Feyza Aktan

Sursa: gecce.com.tr

Ozcan Deniz a primit recent o veste incredibilă din partea instanței din Istanbul! Actorul a fost achitat în procesul intentat de fosta lui soție, Feyza Aktan.

Îndrăgitul Ozcan Deniz face parte din elita actorilor și a cântăreților din Turcia. De-a lungul celor două decenii de experiență în ambele domenii pe care le-a îmbinat cu succes, Ozcan Deniz a cucerit publicul atât cu roluri magistral interpretate în seriale și filme de excepție, cât și cu piese muzicale memorabile.

În ultimii doi ani celebrul actor s-a confruntat cu multe probleme personale cauzate de fosta lui soție, Feyza Aktan care i-a intentat chiar și un proces în care l-a acuzat de violență.

De curând, Ozcan Deniz a primit veste uluitoare din partea instanței că a fost achitat în acel proces, pentru care riscă un an și șase luni de închisoare.

Ozcan Deniz a fost achitat în procesul intentat de fosta lui soție!

Dacă pe plan profesional celebrul actor Ozcan Deniz (49 de ani) s-a bucurat mereu de mari succese, în viață personală acesta s-a confruntat cu numeroase momente dificile, care i-au adus mari dezamăgiri.

Deși în urmă cu patru ani, credea că își întâlnise sufletul pereche si a decis să o ceară în căsătorie pe mai tânăra sa iubita, Feyza Aktan, după doar un an aceștia au divortat, în ciuda faptului că între timp venise pe lume și fiul lor Kuzey.

Citeste si: Mama celebrului Ozcan Deniz nu acceptă relația lui cu noua iubită mult mai tânăra decât el, Samar Dadgar! La ce gest a recurs Kadriye Deniz, mama actorului!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Au urmat un proces anevoios de divorț și apoi un alt proces de custodie îndelungat, care s-a finalizat în favoarea fostei lui soții. Mai mult decât atât, anul trecut, după o ceartă aprinsă cu fosta lui soție, Ozcan Deniz a fost acuzat de violență și i s-a intentat un proces. Feyza Aktan a susținut că a fost agresată fizic de fostul ei soț, iar celebrul actor a riscând să ajungă după gratii.

De curând, presa din Turcia a anunțat faptul că procesul respectiv s-a finalizat, iar Ozcan Deniz a fost achitat, reușind să scape de posibilă pedeapsa cu închisoarea. Pe 8 martie, Ozcan Deniz a susținut un concert cu ocazia zilei internaționale a femeii și a ținut să transmită un mesaj publicului pe această teme.

"Poate că oamenii încă mai cred: <<A făcut-o cu siguranța>> Dar pot jură că nu am făcut! A fost o nedreptate uriașă și grea făcută mie! A fost semnificativ faptul că această decizie a fost luată

astăzi(...) Violența împotriva femeilor este un lucru foarte greu de rezolvat, de curățat, de explicat. Dar iert pe persoană care mi-a făcut această nedreptate!", a spus Ozcan Deniz, potrivit gecce.com.tr

Citeste si: Ea a fost prima mare iubire a celebrului actor Ozcan Deniz! Este femeia pe care nu o va uita niciodată!