Veste extrem de trista pentru echipa Razboiniclor, inainte de momentul nominalizarilor! Una dintre concurente paraseste competitia "Survivor Romania", din motive medicale! Iata cum au reactionat colegii sai!

Dupa infrangerea dureroasa suferita in cel mai recent joc, Razboinicii au mai primit o veste trista, Alexandra paraseste competitia din motive medicale.

In cadrul consiliului, Dan Cruceru a adus o veste trista pentru Razboinici, despre Alexandra, care va parasi competitia "Survivor Romania", din motive medicale. Iata cum au reactionat colegii sai:

Citeste si: Surpriza la "Survivor Romania", Faimosii au castigat pentru prima data jocul de imunitate! "Unul pentru toti si toti pentru unul!" Iata cum au reactionat Razboinicii dupa infrangerea dureroasa!

Citeste si: Se schimba regulile la "Survivor Romania"! Ce se va intampla de acum cu jocurile de imunitate? Iata ce anunt important a facut prezentatorul Dan Cruceru si cum au reactionat concurentii!

Citeste si: Asiana, dezamagita de atitudinea distanta a Gratielei, dupa plecarea lui Bogdan Vladau de la "Survivor Romania"! Iata ce marturisiri neasteptate a facut concurenta Elenei Ionescu, colega sa de echipa!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate