Patrizia Paglieri

Echipa matinalilor de la “Dimineaţa cu noi” se îmbogăţeste cu un nou membru, la fel de tonic! Este vorba despre Patrizia Paglieri, personalitate charismatică, un chef plin de energie care te duce mereu cu gândul la însorita Italie, ţara în care aceasta s-a născut.

Patrizia Paglieri a cucerit publicul din Romania prin apariţiile sale unice, in calitate de Chef al unor show-uri celebre, dar şi în calitate de invitată  în diferite emisiuni. Este o italiancă pursânge, dar cu inimă de româncă.  Din 1993 s-a stabilit in România, unde şi-a dezvoltat o carieră în domeniul culinar, dar şi în televiziune.

Chef, femeie de afaceri şi personalitate plină de energie, Patrizia Paglieri se pregăteşte să îi încânte pe telespectatori, la Kanal D, cu prezenţa ei insolită şi efervescentă.

Sunt fericită să vin în faţa oamenilor cu nişte propuneri foarte practice şi atractive de preparate care să ne dea energie şi in jurul cărora să ne adunăm cu familia, cu prietenii. Abia aştept să râdem, să glumim şi, în acelaşi timp, să gătim ceva absolut delicios! Bursucu, Viviana şi George, pregătiţi-vă să gustati din preparatele senzaţionale, marca Patrizia Paglieri!

Cookies