Christian Sabbagh prezintă Știrile serii ale Kanal D, de luni până vineri, de la ora 19:00.

Jurnalist experimentat, Christian Sabbagh și-a început cariera de jurnalist la “Evenimentul Zilei”, unde a fost corespondent de război și autorul unor investigații importante ale vremii. De asemenea, a publicat numeroase dezvăluiri despre o serie de afaceri tenebroase în publicații precum “Ziua” sau revista “Privirea”.

Din 1999, Christian Sabbagh devenea o figură publică în România, ca prezentator și realizator al emisiunii “112 – Poliția în acțiune”, la Prima TV. De-a lungul timpului, și-a câștigat notorietatea și respectul breslei jurnalistice implicându-se activ în viața comunității, deseori punându-și viața în pericol în urma acțiunilor sale de dezvăluire și urmărire ale unor fapte criminale.

Din 2010, Christian Sabbagh și-a cucerit publicul ca prezentator al principalului Jurnal informativ de la Kanal D, prin maniera apropiată, inedită de a prezenta și de a comenta știrile. De numele lui Christian Sabbagh și al Știrilor Kanal D se leagă campanii devenite celebre precum cea a aducerii acasă a celor 33 de muncitori romani deveniți sclavi în Libia, campania împotriva șpăgii din școli sau operațiunea riscantă a eliberării româncei obligate să se prostitueze în Germania.

Recunoașterea venită din partea presei sale nu a întârziat să apară, Christian Sabbagh și Știrile Kanal D obținând, printre altele, din partea APTR onoranta distincție ‘Jean Louis Calderon” pentru curaj jurnalistic.