Daca nu-ti cunosti limitele, defineste-le! Daca le cunosti, depaseste-le!

Christian Sabbagh prezinta Stirile Kanal D, in weekend, de la ora 19:00.

Christian Sabbagh si-a inceput cariera de jurnalist la “Evenimentul Zilei”, unde a fost corespondent de razboi si autorul unor investigatii importante ale vremii. De asemenea, a publicat numeroase dezvaluiri despre o serie de afaceri tenebroase in publicatii precum “Ziua” sau revista “Privirea”.

Din 1999, Christian Sabbagh devenea o figura publica in Romania, ca prezentator si realizator al emisiunii “112 – Politia in actiune”, la Prima TV. De-a lungul timpului, si-a castigat notorietatea si respectul breslei jurnalistice implicandu-se activ in viata comunitatii, deseori punandu-si viata in pericol in urma actiunilor sale de dezvaluire si urmarire ale unor fapte criminale.

Din 2010, Christian Sabbagh si-a cucerit publicul ca prezentator al principalului Jurnal informativ de la Kanal D, prin maniera apropiata, inedita de a prezenta si de a comenta stirile. De numele lui Christian Sabbagh si al Stirilor Kanal D se leaga campanii devenite celebre precum cea a aducerii acasa a celor 33 de muncitori romani deveniti sclavi in Libia, campania impotriva spagii din scoli sau operatiunea riscanta a eliberarii romancei obligate sa se prostitueze in Germania.

Recunoasterea venita din partea presei de specialitate nu a intarziat sa apara, Christian Sabbagh si Stirile Kanal D obtinand, printre altele, din partea APTR onoranta disctinctie ‘Jean Louis Calderon” pentru curaj jurnalistic.

Prezinta: Stirile Kanal D, Sabbagh in actiune.

Data nasterii: 28.01.1972, Valenii de Munte

Studii: 2006-2008: Master in Filosofie la Universitatea

Cookies