Andreea Stravoiu

“ROventura”, emisiunea de reportaje de calatorie, difuzata la Kanal D in fiecare sambata, de la ora 15:00, isi surprinde fanii cu un nou cuplu de prezentatori: lui George Mihai i se alatura, din acest weekend, Andreea Stravoiu, cea care a devenit cunoscuta publicului odata cu participarea ei in primul sezon al show-ului “Bravo, ai stil!”. Dupa “Bravo, ai stil!”, Andreea si-a continuat cariera in televiziune si ca reporter, in cadrul “Teo Show”.

Andreea marturiseste ca o bucura aceasta noua experienta si, odata cu debutul ei in calitate de coprezentator al emisiunii „ROventura”, va avea ocazia de a experimenta o noua etapa a carierei sale.

„Sunt extrem de entuziasmata ca încep un capitol nou din viața mea, odată cu emisiunea ROventura. Acest proiect minunat imi da ocazia sa îmbin doua mari pasiuni: televiziunea și călătoriile, motiv pentru care ma consider o norocoasa. Alături de colegul meu, George Mihai, voi face înconjurul acestei tari, vom vizita o mulțime de locuri frumoase și vom face cunoștința cu oameni minunați, deschiși sa ne spună poveștile lor. Toate experientele noastre, care nu sunt putine, le vom împărtăși cu cei care ne urmăresc, astfel încât vor simți și ei spiritul calatorilor”, spune Andreea Stravoiu.

Cookies