Andreea Străvoiu a devenit cunoscută publicului odată cu participarea ei în primul sezon al show-ului “Bravo, ai stil!”. După “Bravo, ai stil!”, pasionată de televiziune, Andreea a învățat tainele acesteia și din postura de reporter, în cadrul “Teo Show”.

A evoluat în permanență, iar visul său de a lucra în televiziune a prins și mai multă putere.

 În prezent, frumoasa vedetă prezintă, alături de George Mihai, emisiunea de călătorii “ROventura”.


Cele mai interesante regiuni ale tarii, unele încă nedescoperite, adevarate comori care aşteaptă să bucure turiştii, sunt aduse în faţa publicului. Indiferent de anotimp şi de distanţe, ROventurienii sunt neobositi în drumurile lor mereu încărcate de frumuseţe şi spiritualitate. 

Aventurile prin care trec cei doi prezentatori nasc deopotrivă admirația, dorința de a călători și bucuria de a descoperi comunități extraordinare, obiceiuri frumoase, comori din istoria îndepărtată și recentă, și nu în ultimul rând, gastronomia diferitelor zone geografice ale României. 

Iar dacă pentru Andreea Stravoiu poate fi o aventură să toace o ceapă în bucătărie ori să facă o plimbare cu căruța, pe ulița satului, George își ia porția de adrenalină dintr-o cursă cu ATV-ul sau cu o tură nebună pe tiroliană.