Vedete cu stil la “Roata Norocului” - Silvia Popescu si Cristina Ich

In editia de duminica, 19 martie, a emisiunii concurs “Roata Norocului”, difuzata la ora 20:00, doua invitate cu stil si atitudine vor pasi in platoul show-ului prezentat de Bursucu si Ana-Maria Barnoschi.

Silvia Popescu, castigatoarea primului sezon al emisiunii “Bravo, ai stil!” si Cristina Ich, una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul autohton, supranumita si Angelina Jolie de Romania, vor invarti roata in beneficiul unor frati cu care soarta nu a fost prea blanda. Baietii fac parte din cadrul Scolii Sociale Sportive, un proiect dezvoltat in Romania de Asociatia FDP - Protagonisti in educatie in parteneriat cu Fundatia Real Madrid.

Consoanele si vocalele sunt rostite cu stil de cele doua vedete invitate duminica la “Roata Norocului”. Silvia face o marturisire de zile mari in acest weekend, subliniind faptul ca este o fire superstitioasa. Vedeta Kanal D mizeaza pe destin si pe faptul ca norocul nu poate fi controlat.
“Ana, poate-mi vei ghici si tu viitorul! O tiganca mi-a spus ca voi castiga <Bravo, ai stil!> si iata-ma castigatoare. Poate castig si azi la <Roata Norocului>”, spune vedeta increzatoare. Proba balonului cu heliu starneste hohote de ras in public, cand Cristina Ich rosteste cu voce pitigaiata, versurile unei melodii binecunoscute.

Nu ratati o noua editia e emisiunii “Roata Norocului” difuzata duminica aceasta, la ora 20:00, la Kanal D! Silvia Popescu, cea mai noua vedeta a postului Kanal D si Cristina Ich fac show de zile mari in acest weekend.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate