Vara sunt pe val, iar iarna pe pârtie! Mamaia s-a mutat în Poiana Brașov, unde lumea bună își dă întâlnire în fiecare weekend în sezonul rece! Distracția se ține după modelul de la malul mării!

Author: Ana Filip
Actualizat: 16 feb 2023, 01:07
Foto(4)

La poalele Postăvarului, într-un peisaj de hibernal, se etalează bolizii, ținutele și conturile! Prea obosiți ca să schieze și mult prea dornici de distracție, tinerii de bani gata se adună în cel mai nou club din stațiune!

Echipa emisiunii Asta-i România a ajuns în Poiana Brașov și a arătat telespectatorilor o nouă față a uneia dintre cele mai scumpe stațiuni montane din țară. La poalele Postăvarului, într-un peisaj hibernal, se etalează bolizii, ținutele și conturile. Prea obosiți că să schieze și prea dornici să se distreze, tinerii se adună în cel mai nou club inaugurat aici. Distracția se ține după modelul de la malul mării: se bea șampanie scumpă, se consumă

fructe de mare, iar băuturile scumpe nu se mai aduc pe roabă, ci pe schiuri.

Vara sunt pe val, iar iarna pe pârtie! Mamaia s-a mutat în Poiana Brașov, unde lumea bună își dă întâlnire în fiecare weekend

Startul distracției se dă în parcările de la intrarea în stațiunea Poiana Brașov, unde turiștii coboară din mașini de lux și ajung cu picioarele pe pământ.

Unii, mai odihniți și mai relaxați din fire, ar fi in stare să urce muntele la volanul bolizilor dacă s-ar putea, iar alții sunt gata pentru o petrecere de neuitat, la poalele masivului Postăvarul.

Citește și: Kanal D, lider absolut de audiență, cu emisiunea de reportaje „Asta-i România!”

S-au dus vremurile cu cântece de chitară la cabană, cu foc de tabăra și

vin fiert. In prezent, altele sunt pretențiile și alții sunt turiștii. Dovadă stă cel mai nou club inaugurat în Poiana Brașov, destinat celor cu poftă de viață, dornici de distracție și cu conturi pline, care vara sunt ”pe val” la Mamaia și iarnă sunt pe pârtie, dar nu pentru a schia, ci pentru a se distra.

Citește și: Ce a aflat Viorel Lis despre Oana? Nu a bănuit nici măcar o secundă că se întâmpla asta

Copilărie în sărăcie! O mamă crește singură trei copii, într-o casă veche de pământ ce stă să cadă! „Căsuța asta are o sută de ani! Acoperișul a început sa cadă!” Iată povestea cutremurătoare a Luminiței, o femeie sărmană din Constanța!

Cine nu e în Poiana nu există și nu e loc decât pentru cei pentru care luxul e un stil de viață. Mulți dintre cei care ajung pe pârtie nu fac nicio diferență între o potecă de munte și galeriile mall-urilor și vin îmbrăcați cu haine scumpe și își etalează încălțămintea de firmă.

Citește și: Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, La Poiana Braşov, ca la mall

 


Cristina a izbucnit în lacrimi! Vorbele lui Radu au lovit-o crunt și regretă enorm că au ajuns în acest punct culminant al relației lor! „Nici nu mă așteptam să aud asta din partea lui! El îmi spune acum că ne-am răcit amândoi!”