Vantul a facut PRAPAD ieri seara la Brasov

Vant extrem de puternic, aseara, in Brasov! Rafalele de peste 80 de km/h au smuls acoperisuri, cateva masini au fost avariate si multe apartamente au ramas fara geamuri.

Vantul a suflat cu o forta extrem de mare prin oras. Rafalele puternice au smuls un acoperis al unui bloc si l-au trantit peste masinile politiei si pompierilor. Dar pana sa ajunga jos, bucati din acoperis au distrus ferestrele mai multor apartamente: "sotia era langa geam, citea o carte. A avut o presimtire cu doua - trei minute inainte de a veni impactul cu acoperisul. S-a retras si in momentul acela a fost o explozie, acoperisul a patruns si uitati ce nenorocire a facut!", spune unul dintre pagubiti.

Intre timp, pompierii i-au ajutat pe politisti sa isi scoata masina de sub resturile acoperisului: "am iesit sa vedem care este situatia si, dintr-odata, s-a auzit un zgomot puternic de table de aici, de la cladirea aceasta. Cum a cazut, am iesit si am vazut dezastru. Am tras repede toti vecinii masinile in partea cealata si am anuntat pompierii", spune un locatar.

Locatarii abia puteau povesti ce li s-a intamplat din cauza vantului care sufla cu forta.
##VIDEO106082##

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate