Vantul a facut PRAPAD ieri seara la Brasov

Editor: Bogdan Mihai Author: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:57

Vant extrem de puternic, aseara, in Brasov! Rafalele de peste 80 de km/h au smuls acoperisuri, cateva masini au fost avariate si multe apartamente au ramas fara geamuri.

Vantul a suflat cu o forta extrem de mare prin oras. Rafalele puternice au smuls un acoperis al unui bloc si l-au trantit peste masinile politiei si pompierilor. Dar pana sa ajunga jos, bucati din acoperis au distrus ferestrele mai multor apartamente: "sotia era langa geam, citea o carte. A avut o presimtire cu doua- trei minute inainte de a veni impactul cu acoperisul. S-a retras si in momentul acela a fost o explozie, acoperisul a patruns si uitati ce nenorocire a facut!", spune unul dintre pagubiti.Intre timp, pompierii i-au ajutat pe politisti sa isi scoata masina de sub resturile acoperisului: "am iesit sa vedem care este situatia si, dintr-odata, s-a auzit un zgomot puternic de table de aici, de la cladirea aceasta. Cum a cazut, am iesit si am vazut dezastru. Am tras repede toti vecinii masinile in partea cealata si am anuntat pompierii", spune un locatar.

Locatarii abia puteau povesti ce li s-a intamplat din cauza vantului care sufla cu forta.

##VIDEO106082##

Citește și: Cum a fost, de fapt, relația Marcelei Fota cu fostul soț?! Acum a recunoscut: „Copilul meu nu știe”

 


Surpriză de proporții! O nouă concurentă a intrat în Casa iubirii! Julia a mărturisit că a venit pentru că a pus deja ochii pe doi băieți pe care își dorește să ii cunoască mai bine! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!