Vama Grecia Bulgaria: cat tine coada la intrare in Grecia

,
Vama Grecia Bulgaria
Vama Grecia Bulgaria

Vama Grecia Bulgaria: Ministerul Afacerilor Externe revine cu noi informatii referitoare la cozile de la granita.


In articol:

Vama Grecia Bulgaria: coada de autoturisme de la punctul vamal Kulata - Promachonas se intinde pe distanta de 3 kilometri, iar timpul de trecere este in jur de o ora si jumatate.

Potrivit informatiilor MAE, accesul autoturismelor se realizeaza pe 4 benzi iar la fata locului sunt disponibile trei centre de testare pentru Coronavirus. Timpul efectiv de verificare a documentelor si de testare este de 3 - 4 minute pentru fiecare persoana in parte.

Vama Grecia Bulgaria: punctul Makaza a fost inchis

Vama Grecia Bulgaria
Vama Grecia Bulgaria

Grecia a inchis vama Makaza incepand de luni, 6 iulie; informatia este confirmata de mai multe site-uri de stiri din Grecia, care citeaza surse oficiale. Decizia de inchidere a tuturor punctelor de frontiera cu Bulgaria pentru turisti, cu exceptia Kulata - Promachonas, a fost luata din data de 1 iulie, insa masura s-a aplicat la punctul Makaza - Nymphaea abia de astazi.

Anterior, pe forumuri si pe mai multe grupuri de Facebook circulau informatii potrivit carora accesul in Grecia prin vama Makaza era permis si se facea relativ usor, fara cozile inregistrate in alte puncte de frontiera.

Ce documente sunt necesare pentru intrarea in Grecia

Vama Grecia Bulgaria
Vama Grecia Bulgaria

Reamintim ca, pentru a intra pe teritoriul Greciei, turistii trebuie sa completeze cu minimum 48 de ore inainte formularul disponibil pe adresa https://travel.gov.gr. Fiecare turist care intentioneaza sa intre in aceasta tara trebuie sa il completeze si sa raspunda la urmatoarele intrebari: furnizare de date personale, tara de origine, modalitatea de transport, durata sejurului, locatia cazarii, tarile vizitate in ultimele 15 zile.

Vama Grecia Bulgaria: nu in ultimul rand, pentru a tranzita teritoriul Bulgariei este nevoie de completarea unui alt formular, disponibil aici. Aflati aici toate detaliile necesare tranzitarii Greciei si Bulgariei, in cazul in care intentionati sa va faceti concediul in Grecia.

Vama Grecia Bulgaria: cand se redeschid celelalte puncte de frontiera

Vama Grecia Bulgaria
Vama Grecia Bulgaria

Potrivit informatiilor oficiale venite de la guvernul elen, toate punctele de frontiera din Grecia, cu exceptia Kulata - Promachonas, vor fi inchise pana pe data de 15 iulie. Aceasta perioada poate fi insa extinsa, fara o notificare prealabila.

Au voie sa intre pe teritoriul Greciei turisti din 29 de tari, iar pentru alte 5 tari testele vor fi obligatorii la intrarea in tara. Aflati mai multe informatii aici.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Restricțiile vor fi ridicate în București, de luni! Se redeschid restaurantele, barurile, cinematografele și sălile de jocuri

Românii infectați REFUZĂ să se mai ducă la medic, din cauza stigmatului social: Beatrice Mahler vorbește despre noua situație ciudată

Cele 10 alimente care îngrașă cel mai mult. Nu vei slăbi niciodată dacă nu le scoți din dietă. Mulți comit această greșeală, avertizează nutriționiștii

Cine este soția lui Vali Vijelie? Iată cum arată Carmen Rusu

Bilanț coronavirus 22 ianuarie 2021: Numărul pacienților de la ATI scade sub 1.000! Câte decese s-au înregistrat

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies