Declaratie pe proprie raspundere 1 iulie: cum arata formularele obligatorii

,

Declaratie Grecia si Bulgaria: lista formularelor necesare pentru a putea calatori in aceste tari.


In articol:

Declaratie Grecia si Bulgaria: incepand cu 1 iulie, toti romanii care vor calatori in Grecia trebuie sa completeze un formular cu cel putin 48 de ore inainte de a intra in aceasta tara. Masura a fost impusa pentru a ajuta autoritatile elene in luarea unei decizii mai rapide referitoare la nevoia de a testa sau nu un turist in momentul in care acesta intra in tara.

Reamintim si ca, pentru a traversa teritoriul Bulgariei, este necesara completarea unei declaratii pe proprie raspundere referitoare la scopul si durata deplasarii.

Citeste si: Guvernul din Grecia a stabilit modul in care vor fi primiti turistii de la 1 iulie! Iata ce vor trebui sa completeze obligatoriu, cu 48 de ore inainte de intrarea in tara! 

Declaratie Grecia si Bulgaria: unde gasim formularul pentru Grecia

Formularul pentru intrarea in Grecia se gaseste la adresa https://travel.gov.gr. Fiecare turist care intentioneaza sa intre in aceasta tara trebuie sa il completeze si sa raspunda la urmatoarele intrebari: furnizare de date personale, tara de origine, modalitatea de transport, durata sejurului, locatia cazarii, tarile vizitate in ultimele 15 zile.

Declaratie Grecia si Bulgaria: dupa completarea formularului online fiecare turist va primi un cod de bare pe care trebuie sa il prezinte la punctele vamale. Ofiterii vamali vor scana acest cod si vor sti astfel daca persoana respectiva trebuie testata sau nu, in functie de informatiile furnizate.

Descarca formularul necesar pentru tranzitarea Bulgariei

In cazul in care calatoria in Grecia se va face cu masina, tranzitarea Bulgariei este inevitabila. Trebuie stiut faptul ca si pentru traversarea acestei tari este necesara completarea unei declaratii pe proprie raspundere.

Declaratie Grecia si Bulgaria: descarca aici formularul pentru Bulgaria. Declaratia contine 8 puncte, iar printre intrebarile la care turistii trebuie sa raspunda se numara scopul calatoriei, datele de contact sau prezenta simptomelor specifice imbolnavirii cu COVID 19.

Declaratie Grecia si Bulgaria: de la 1 iulie se poate calatori spre insule

Guvernul grec a decis deschiderea totala a turismului spre insule si reluarea zborurilor spre locatii precum Creta, Rhodos, Corfu sau Santorini. In total, incepand cu data de 1 iulie se vor deschide 27 de aeroporturi, 7 porturi si 7 puncte rutiere.

Au voie sa intre pe teritoriul Greciei turisti din 29 de tari, iar pentru alte 5 tari testele vor fi obligatorii la intrarea in tara. Aflati mai multe informatii aici.

 

Citește și:

Calendar ortodox, 5 septembrie 2020. Ce mari Sfinti sunt praznuiti astazi!

Calendar ortodox, 27 august 2020. Ce mare Sfant este praznuit astazi!

Calendar ortodox, marti, 25 august. Sarbatoare importanta pentru toti romanii. Ce nu ai voie sa faci in aceasta zi!

Lapte toxic: cand devine laptele toxic pentru organism

Ce varsta are Bogdan Jianu, logodnicul Catalinei Ponor! Diferenta dintre ei este foarte mare


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies