Vali Vijelie, următorul invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

,
Vali Vijelie, invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”
Vali Vijelie, invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”[Sursa foto: Captură KANAL D]

Marți, 2 februarie, Vali Vijelie (Valentin Rusu, numele real) vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată la ora 22:30, la Kanal D!

Unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați interpreți de muzică de petrecere din România, considerat “tatăl manelelor” în România, Vali Vijelie provine dintr-o familie de muzicanți și întreaga viață și-a dedicat-o scenei și muzicii.

Citeste si: Petre Roman, detalii incredibile despre divorțul de Mioara Roman. Fostul premier a spus adevărul la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Publicul l-a perceput mereu ca fiind un mare iubitor al valorilor familiei, aceasta reprezentând pentru artist și adevărata sa avere.

Își compune versurile melodiilor tocmai pentru că își dorește să transmită celor care îl ascultă doar propriile trăiri, experiențe. Telespectatorii vor putea urmări marți seară, de la 22:30, la Kanal D, un interviu memorabil, în care Vali Vijelie se dezvăluie până la cele mai profunde emoții. Fanii artistului vor afla și cum a fost supranumit acesta “Vijelie”, la începutul carierei sale muzicale,  dar și  detalii despre legături de familie, perioada copilăriei și adolescenței, lucruri inedite din viața sa de zi cu zi, dar și ce are de spus cântărețul  despre iubirile care i-au marcat existența. 

Vali Vijelie și Denise Rifai, față în față
Vali Vijelie și Denise Rifai, față în față[Sursa foto: Captură KANAL D]

 “ De ce nu purtați în acte numele tatălui?”, “Care este cea mai mare sumă cu care ați plecat de la o nuntă?”, “De ce nu recunosc românii că ascultă manele?”, “Este Nuțu Cămătaru scutul dumneavoastră în fața clanurilor mafiote?”, “Ați dat șpagă pentru permisul de conducere?”, “Poate un bărbat să iubească două femei?”, “V-ați supărat pe Dumnezeu la moartea mamei?”, sunt doar câteva dintre întrebările care îi vor fi adresate lui Vali Vijelie în ediția de marți, 2 februarie, a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată

la ora 22:30, la Kanal D! 

Citeste si: Kanal D, pe primul loc in audiente, cu emisiunea “40 de intrebari cu Denise Rifai”

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online “40 de întrebări cu Denise Rifai” - Ediţia de marti, 26 ianuarie 2021 - VIDEO. Denise Rifai, fata in fata cu Petre Roman!

Refuzată de UE, Muntenegru spune că le va plăti chinezilor miliardul de euro datorat

Diana Șoșoacă BĂTUTĂ măr de o altă femeie celebră! Cum s-a ajuns la un scandal fără precedent

Live Stream Online „40 de întrebări cu Denise Rifai” - Ediţia de marti, 12 ianuarie - VIDEO. Dan Negru răspunde la cele mai incomode întrebări

Live Stream Online “40 de întrebări cu Denise Rifai” - Ediţia de marti, 5 ianuarie - VIDEO. Denise Rifai, fata in fata cu Adrian Nastase!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies