Vali Vijelie, disperat în ajun de sărbători! Iată ce a pățit artistul!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 dec 2021, 21:32

Vali Vijelie a făcut mărturisiri inedite în platoul Teo Show! Iată prin ce trece celebrul cântăreț în această perioada!

Vali Vijelie se numără printre cei mai talentați și mai apreciați cântăreți de manele din România. De mulți ani acesta a captat atenția publicului cu piese ce au urcat rapid în top, bucurându-se de un succes teribil.
Artistul Vali Vijelie a devenit unul dintre cei mai îndrăgiți maneliști din țara noastră. Acesta știe cum să creeze o atmosfera de petrecere acolo unde cânta și transmite mereu emoție prin intermediul melodiilor sale.

Puțini fani știu însă care este numele real al artistului Vali Vijelie. Astfel, în cartea de identitate a cântărețului apare numele Valentin Rusu și acesta a moștenit talentul din familie.

Vali Vijelie, disperat în ajun de sărbători!

Invitat în platoul Teo Show, artistul Vali Vijelie a făcut mărturisiri inedite despre dilema prin care trece în această perioada a sărbătorilor de iarnă când nu știut ce cadouri să le cumpere celor dragi din familia sa.

"Prima dată nu știam mărimea ce trebuie să cumpăr! Pe urmă zic să-mi cumpăr ceva mie! Dacă pentru față trebuie ceva, pentru soție ceva, pentru băiat altceva... până la urmă știi ce am făcut! N-am cumpărat la niciunul nimic! Și nici mie!", a mărturisit Vali Vijelie.

Citeste si: Vali Vijelie, concert de senzație în Africa. Cum se distrează manelistul alături de dansatoarele exotice

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Întrebat ce anume își dorește în această perioada a sărbătorilor, artistul a recunoscut că își dorește doar multă sănătate și putere de muncă. Însă în privința soției sale, acesta a precizat faptul că femeia își dorește tot timpul câte ceva.

Cine este, de fapt, soția lui Vali Vijelie? Iată cum arată Carmen Rusu

"Știi femeile sunt în general cu îmbrăcămintea, cu gențile, bijuterii! Asta am, asta n-am! Și mai am o problema, mă trezesc și aud soneria și când mă uit la poartă, curier, ce aduc ăștia în fiecare zi la poartă! Și am ținut ședința! Toată lumea jos în bucătărie să facem ședința! De ce îi chemați zilnic! Eram fericit! Iar mi-ați luat banii! Sunt ai mei și trebuie să le fac toate plăcerile!",

a mai adăugat Vali Vijelie.

Citeste si: De ce a renunțat, de fapt, Vali Vijelie la celebra lui mustață? De vină este un alt artist de la noi!

 


„Nu cred că le-am umilit nici pe ele pentru rating. Pur și simplu, așa s-a întâmplat”. Ce părere are Adriana Bahmuțeanu despre momentele în care a folosit cuvinte dure la adresa unor persoane publice

Adriana Bahmuțeanu, în perioada în care a lucrat în televiziune, a avut contact cu mai multe persoane. Cu unele dintre ele, aceasta nu a reușit să lucreze așa cum și-a dorit, motiv pentru care, în unele situații, a reacționat verbal mai violent.

Cookies