Valentina Pelinel este distrusa de durere! Cum a fost surprinsa dupa ce Cristi Borcea a intrat din nou in inchisoare

Cristi Borcea va petrece din nou o buna perioada in spatele gratiilor, dupa ce a fost condamnat la inchisoare cu executare.

Omul de afaceri a primit o pedeapsa de 5 ani, fiind gasit vinovat in Dosarul Retrocedarilor. Potrivit DNA, acesta, impreuna cu alti suspecti, ar fi adus un prejudiciu de 28 de milioane de euro statului roman si judetului Constanta.

Vestea a venit ca un soc atat pentru Cristi Borcea cat si pentru sotia lui, Valentina Pelinel. Cei doi au impreuna un copil, pe Milan, si urmeaza sa devina din nou parinti in scurt timp, Valentina fiind insarcinata cu gemeni.

Astfel, aceasta va fi nevoita sa nasca si sa duca povara cresterii copiilor singura.

In imaginile surprinse de spynews.ro se observa faptul ca Valentina Pelinel este devastata de ceea ce se intampla in familia ei.

Modelul a fost in vizita la Cristi Borcea in cursul zilei de ieri iar chipul obosit si cearcanele foarte mari ii tradau ingrijorarea si starea de neliniste.

Anterior, Cristi Borcea a fost condamnat la 6 ani si 4 luni de inchisoare in dosarul Transferurilor insa a fost eliberat conditionat dupa ce a executat 4 ani.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate