Val de tragedii în Marea Neagră! Alte două persoane au murit înecate pe litoralul românesc. Cine sunt victimele

Author: Alina Petre

Val de tragedii în Marea Neagră

Alte două persoane au murit înecate pe litoralul românesc. Val de tragedii în Marea Neagră.

Alte două persoane au murit înecate pe litoralul românesc.

Marea Neagră a mai făcut două victime.

Citeste si: Cine era tânărul în vârstă de 18 ani, care s-a înecat în apele Dunării. Trupul neînsuflețit a fost găsit în urmă cu 24 de ore

Cine sunt victimele

Un bărbat de 53 de ani și un tânăr de 25 de ani au murit înecați pe litoralul românesc, după ce au ignorat steagul roșu arborat de către  salvamari.

Un bărbat de 53 de ani, din Slobozia, a murit înecat, vineri, în staţiunea Jupiter, după ce s-a aventurat în mare, deşi era arborat steagul roşu, scăldatul fiind interzis din cauza vântului şi a valurilor puternice.

În aceeași zi trupul unui tânăr de 25 de ani a fost găsit în mare, la Eforie Nord. Acesta a fost dat dispărut miercuri seară, după ce a intrat în mare și nu a mai revenit la mal.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Victima fiind un tânăr de 25 de ani, din judeţul Olt, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea”.

"Persoană decedată, găsită de salvamari pe plaja din Eforie Nord. Au intervenit şenilata de la Eforie şi ambulanţa SAJ.

Se confirmă ca fiind vorba despre bărbatul dispărut în data de 31 august", a informat ISU "Dobrogea".

Cele două victime nu au respectat măsurile impuse de autorități și au intrat în mare, deși era arborat steagul roșu, scăldatul fiind interzis din cauza vântului şi a valurilor puternice.

Val de tragedii în Marea Neagră

Peste 20 de persoane și-au pierdut viața în vara anului 2022 și nu doar la Marea Neagră, ci și în lacurile din România, unde oamenii au intrat să se răcorească, dar nu au ținut cont de avertismente sau de curenți. Toate victimele au murit înecate.

Incendiu la Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa! 7 persoane au murit! Iohannis:

Auturoritățile au făcut un apel către populație

Ministerul de Interne a lansat la începutul lunii august un apel către turiştii de pe litoral, cerând respectarea indicațiilor date de salvamarilor pentru a nu-şi mai pune viaţa în pericol. În aceeași zi, un salvamar şi doi turişti au s-au înecat.

„NU VĂ MAI RISCAŢI VIAŢA! Astăzi, 3 persoane au murit înecate, în doar câteva ore”, a transmis atunci Ministerul de Interne.

Citeste si: O nouă tragedie pe litoral românesc! Un tânăr de 21 de ani s-a înecat în Costinești- încă un băiat, dispărut în mare

 


Singuri pe marginea prăpastiei otrăvite! Localnicii satului blestemat din Munții Apuseni au fost obligați să își lase în urmă casele și să se mute tot mai sus! Iată povestea tulburătoare a soților Dumitraș!

Echipa emisiunii Asta-i România a ajuns în Munții Apuseni, în locul în care odată se afla satul Geamăna, care a fost înghit de apa otrăvită, provenită de la cariera de cupru.

Cookies