Val de tentative de sinucidere în Timișoara! Un bărbat s-a aruncat de pe pod și a aterizat pe o mașină din trafic

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 09 iun 2023, 15:33

Val de tentative de sinucidere în Timișoara

Sursa: PixaBay

Vineri, un bărbat s-a aruncat de pe un pod din Timișoara și a căzut pe o mașină care se afla în mers.

Bărbatul a fost preluat de un echipaj medical de la Ambulanţă şi a fost dus de urgenţă la spital. Este un val de tentative de sinucideri,

fiind a treia pe săptămâna aceasta la Timișoara. 

Un bărbat s-a aruncat de pe pod și a căzut pe o mașină din trafic

Azi, un bărbat s-a aruncat de pe un pod din Timișoara și a căzut peste o mașină aflată în mers.

„Un bărbat ar fi căzut de pe viaductul situat pe Strada Gheorghe Lazăr din municipiul Timişoara pe o maşină.

Acesta a fost dus la spital”
, a delcarat IPJ Timiş. Conform ISU Timiş, bărbatul are în jur de 50 de ani. Cazul lui este a treia tentativă de sinucidere din această săptămână în Timișoara. 

Miercuri, o femeie de 53 de ani s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc de pe Calea Șagului din Timișoara și a aterizat pe acoperișul intrării de la bloc. Din fericire, a supraviețuit și a fost dusă la spital.

Citește și: Ce a făcut Stephan Pelger în ultimele sale clipe din viață. Ultimele imagini cu celebrul designer în viață, înainte să-și pună capăt zilelor astăzi, după ce a suferit de depresie

Citește și: „Nu vreau să mor. Vă implor. Trebuie să încep radio-chimio” Oana Lis, strigăt de ajutor în mediul online. Soția fostului edil a rămas impresionată de cazul unei femei bolnave de cancer

Citește și: Tensiune mica: ce cauze sunt si cum trebuie sa actionati

Joi, un alt bărbat de 37 de ani, cadru militar de meserie, a stat 24 de ore pe pervazul geamului, la etajul șapte, și a amenințat că se aruncă. Un negociator, alături de un pompier care a coborât în rapel de la etajul opt, au reușit să-l oprească. Ulterior, a fost dus la Spitalul de Psihiatrie din Timișoara.

Un bărbat a amenințat că se aruncă de pe podul Basarab din București

Florin Salam, adevărul despre consumul de substanțe interzise! Declarații în premieră: „Am recunoscut că am făcut”

Timișoara nu este singurul oraș care are parte de tentative de sinucideri. Seara trecută, circulația de pe pasajul Basarab din Capitală a fost blocat după ce un bărbat în vârstă de 35 de ani a urcat pe un pilon înalt și a amenințat că se va arunca în gol. O echipă de negociatori s-a străduit timp de două ore să-l convingă pe tânăr să coboare de bună voie.

Citește și: Cătălin Botezatu a făcut lumină în cazul sinuciderii lui Stephan Pelger. Motivul pentru care designerul ar fi recurs la acest gest: „Probleme esențiale, financiare”

Ulterior, bărbatul a fost preluat de o ambulanță și dus la spitalul de psihiatrie pentru investigații de specialitate.

 


Lorena a trecut prin momente aprige de gelozie, după ce Laurențiu i-a făcut complimente Catincăi și s-a apropiat de ea! Iată ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii și ce decizie a luat Lorena! „Sunt multe lucruri care trebuie clarificate!”