Vaccinul anti-Covid care oferă imunitate pe viață! Cine l-a creat

,
Vaccin Covid-19
Belgienii concep un vaccin anti-Covid 19 care va genera imunitate pe viață

Un vaccin anti-Covid care este în curs de elaborare va oferi imunitate pe viață.


In articol:

Cei care îl realizează sunt mai mulți cercetători din Belgia. Potrivit oamenilor de știință care îl elaborează, cei de la Institutul Rega al renumitei Universităţi Catolice din Leuven, vaccinul va fi o alternativă viabilă la cele care se află deja pe piață.

"Suntem singura echipă din lume care folosim vaccinul împotriva febrei galbene ca vector, ca punct de plecare pentru vaccinul nostru.

Alte companii precum Astra Zeneca şi Johnson&Johnson folosesc virusuri comune de gripă pe care-i pun în ARN mesager. Avantajul vaccinului nostru este că protejează şi împotriva febrei galbene, iar pentru America Latină şi Africa poate fi un bonus. În momentul în care China a pus codul genetic al lui SARS-COV-2 online, pe 11 ianuarie 2020, noi am început să dezvoltăm în două săptămâni, să iniţiem vaccinul", a declarat Johan Neyts, şeful Institului Rega-UCL Louvain, potrivit Digi24.

Vaccinul Institutului Rega din Belgia va putea fi transportat la- 8 grade Celsius şi păstrat în frigidere obişnuite, spre deosebire de vaccinul produs Pfizer, care trebuie ținut la -70 de grade Celsius sau cel produs de Moderna, care trebuie ținut la -20 de grade Celsius.

"După o singură doză, la zece zile după aceasta, vaccinul nostru s-a dovedit că este eficient total pe animale.

Imaginaţi-vă că dacă în China, s-ar fi permis accesul imediat cu medicamente, trimise şi transportate prin Organizaţia Mondială a Sănătăţii, pentru primii bolnavi, medici, asistente, familiile lor, împreună cu carantina, am fi putut controla izbucnirea pandemiei", a precizat directorul Institutului belgian.

Johan Neyts, şeful Institului Rega-UCL Louvain
Johan Neyts, şeful Institului Rega-UCL Louvain

Premierul a anunțat că România a solicitat alte 8 milioane de doze Pfizer

Premierul Florin Cîţu a anunţat că a aprobat, marţi, transmiterea către Comisia Europeană a solicitării ca România să beneficieze de încă 8 milioane de doze de vaccin BioNTech/Pfizer din cele 200 de milioane negociate suplimentar la nivel european.

“Asigurăm dozele de vaccin necesare pentru imunizarea cât mai multor cetăţeni care vor să se protejeze astfel de COVID-19. Am aprobat astăzi transmiterea către Comisia Europeană a solicitării ca România să beneficieze de încă opt milioane de doze de vaccin BioNTech/Pfizer din cele 200 de milioane negociate suplimentar la nivel european.

Este vorba, mai exact, de solicitarea a încă 8.055.394 de doze de vaccin, care se vor adăuga celor 12.780.080

milioane de doze produse de BioNTech/Pfizer şi contractate deja de România. Altfel spus, doze vitale care vor asigura imunizarea a 10.417.737 de persoane, care se pot întoarce la o viaţă normală”, a anunțat marți, într-o postare pe Facebook, premierul Florin Cîţu.

Citeste si: OMS, semnal de alarmă: Anul acesta pandemia de Covid poate fi mai rea!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Care sunt reacțiile adverse ale vaccinului Moderna? Propectul a apărut şi în română

VIDEO A murit și ultimul campion mondial în viață de la turneul din 1954

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

OMS, semnal de alarmă: Anul acesta pandemia de Covid poate fi mai rea!

Avertisment din partea medicilor! Alcoolul trebuie evitat după vaccinarea anti-COVID

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies