Vacanta la dentist, in centrul Bucurestiului

Capitala tarii, Bucuresti, reprezinta o atractie turistica pentru multi europeni care au probleme dentare, datorita faptului ca tratamentele efectuate in Romania au preturi bune si o calitate superioara.

In Romania, din ce in ce mai multe clinici stomatologice au adoptat practica turismului medical, acesta luand amploare in ultimii ani. Printre acestea se numara si clinica stomatologica Life Dental Spa, cu sediul in centrul Bucurestiului.

De mai bine de 10 ani turismul medical a inceput sa fie din ce in ce mai dezvoltat in tara noastra. Multi turisti straini aleg sa faca o vacanta in capitala tarii pentru a-si rezolva problemele medicale de natura stomatologica si pentru a cunoaste si istoria Romaniei.

La nivel international, stomatologii romani sunt foarte bine cotati, printre acestia numarandu-se si #LifeDentist-ii care alcatuiesc echipa clinicii stomatologice Life Dental Spa.

 

Turistii straini aleg Life Dental Spa

Situata in centrul capitalei, clinica stomatologica Life Dental Spa are review-uri excelente de la turistii straini care profita de vacanta si aleg sa isi rezolve si problemele dentare. Materialele de buna calitate, biocompatibile, prietenoase cu organismul si rezultatele excelente ale terapiei cu laserul stomatologic fac ca stomatologia holistica practicata de catre specialistii Life Dental Spa sa castige teren.

Multi pacienti provin din Europa de Vest, caci acolo anumite manopere stomatologice nu sunt asigurate de companii, preturile in cadrul clinicii Life Dental Spa fiind foarte atractive pentru acestia. Aparatura de ultima generatie, ultratehnologia laserului stomatologic, reprezinta un alt motiv pentru care #LifeDentist-ii sunt din ce in ce mai cautati de catre turistii straini pentru tratamente stomatologice complexe, ce implica chiar si tratarea parodontozei in totalitate.

Vacanta la dental spa

Stomatologia holistica adusa cu succes in practica clinicii Life Dental Spa de catre medicul fondator, dr. Cristina Obreja, medic specialist in laser stomatologic, reprezinta punctul central de atractie a turistilor de peste hotare. Avantajele stomatologiei moderne care respecta principiile holistice sunt nenumarate, printre care se numara:

  • Tratamente minim-invazive, cu ajutorul laserului stomatologic
  • Materiale de ultima generatie, moderne, biocompatibile
  • Terapie laser fara pic de durere si fara anestezie, pentru carii, gingivite, parodontoze
  • Implanturi dentare asistate laser
  • Albire dentara laser, in doar 30 minute- singura care nu afecteaza smaltul dintilor!
  • Consiliere cu privire la mentinerea sanatatii orale pe termen lung
  • Rezultate vizibile inca de la primele sedinte, obtinute intr-un timp record
  • Tratamente de lunga durata, realizate la cel mai inalt nivel, calitative

Conceptul de dental spa face ca toate procedurile stomatologice pe care turistii straini aleg sa le trateze in clinica Life Dental Spa sa se desfasoare intr-o atmosfera calda, confortabila si prietenoasa.

#LifeDentist-ii nostri sunt pregatiti la cel mai inalt nivel sa comunice cu turistii din vestul Europei si nu numai, in scopul de a-i informa complet cu privire la toate manoperele ce urmeaza a fi realizate.

Pachete turistice – organizare completa

Conducerea Life Dental Spa este foarte preocupata ca turistii straini care aleg sa fie tratati de catre #LifeDentisti sa beneficieze de pachete turistice atractive. Organizarea este punctul cheie, pacientii cunoscand planul de tratament ce cuprinde toate manoperele ce urmeaza a fi efectuate, precum si un cost estimativ al intregului tratament.

De asemenea, pacientii straini beneficiaza de transport, cazare si de o perioada de sedere extrem de bine organizata, acestia fiind informati cu privire la atractiile turistice din Bucuresti si imprejurimi.

Echipa de #LifeDentisti, pregatiti international

Medicii specialisti stomatologi care alcatuiesc echipa Life Dental Spa, condusa de dr. Cristina Obreja, sunt foarte bine pregatiti la cel mai inalt standard, international, pentru a oferi tratamente stomatologice de lunga durata si calitative cu ajutorul laserului stomatologic si materialelor biocompatibile, non-toxice pentru organism.

Echipa Life Dental Spa este promovata si peste hotare, medicii nostri participand periodic la cursuri, specializari si congrese organizate la nivel international, pentru a se pregati la cel mai inalt nivel.

Programeaza-te ACUM si afla mai multe despre avantajele turismului medical in cadrul clinicii Life Dental Spa!

 

 

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setari de confidentialitate