Vă mai amintiți de micuța Deniz din serialul "Dragoste infinită"? Iată cum arată Arven Beren în prezent, la împlinirea a șase ani! Părinții ei i-au pregătit o petrecere inedită cu personaje de poveste

,
dragoste infinita

Micuța Arven Beren, in serialul Dragoste infinita

[Sursa foto: Instagram Arven Beren]

Telespectatorii au îndrăgit-o enorm pe micuța Deniz, pe care au considerat-o atunci bebelușul minune al serialului Dragoste infinită!


In articol:

Arven Beren Kusatman a fascinat publicul cu circa șase ani în urmă, pe vremea când avea doar câteva luni și a făcut parte din distribuția serialului fenomen, Dragoste infinită, că micuța Deniz, fetiță celor două personaje centrale ale producției.

Deși era doar un bebeluș, încă de pe atunci Arven Beren dădea semne evidente că are un talent nativ și că peste ani va deveni o mare actrița cu siguranță.

Telespectatorii au fost de-a dreptul cuceriți de frumusețea, gingășia și delicatețea micuței Deniz, pe care au supranumit-o și bebelușul-minune al serialului "Dragoste infinită", in care a fost copilul personajelor principale, Neslihan Atagul si Burak Ozcivit. 

Vă mai amintiți de micuța Deniz din serialul "Dragoste infinită"? Iată cum arată Arven Beren în prezent, la împlinirea a șase ani

Micuța Arven Beren s-a născut în 2016, într-o familie simplă, din Istanbul. În anul 2017, pe când avea doar câteva luni de la naștere, părinții săi s-au prezentat la castingu organizat de casă de producție care a realizat serialul Dragoste infinită, alături de micuța lor fiica, acolo unde această i-a fascinat pe cei din juriu cu frumusețea și inteligența fetiței, deși era foarte micuța și fragilă.

dragoste infinita

Arven Beren, in serialul Dragoste infinita

[Sursa foto: Instagram Arven Beren]

Citeste si: Frumoasa ARVEN BEREN (micuta DENIZ, "portocala dulce" din "Dragoste infinita") respecta vechea traditie la marea sarbatoare turceasca "Kurban Bayram"! Iata momentele emotionante surprinse de parintii ei!

Echipa actorilor din distribuția producției Dragoste infinită au fost uluiți de modul rapid în care micuța Arven Beren s-a acomodat pe platourile de filmare și au îndrăgit-o din prima clipă deoarece era extrem de frumoasă și de liniștită și în scurt timp a devenit mascota minune a echipei. Actorii principali care au interacționat cel mai mult cu micuța Arven Beren au fost cuceriți și au adorat-o că pe propria lor fiica.

dragoste infinita

Arven Beren, la varsta de sase ani

[Sursa foto: Instagram Arven Beren]

In prezent, Arven Beren are șase anișori, pe care i-a împlinit recent, pe 20 mai 2022, când părinții ei i-au pregătit o petrecere de neuitat.

Micuța Arven a purtat o rochiță de prințesă de culoare albastră și s-a bucurat de momentele frumoase ce i-au fost dedicate.

Arven beren

Arven Beren alaturi de parintii sai

[Sursa foto: Instagram Arven Beren]

Citeste si: Iti mai amintesti de micuta Deniz Soydere din Dragoste infinita? Doamne, cat de mare a crescut! Cum arata acum si ce face. Fetita este putred de bogata

 

Citește-ne pe

Citește și:

O tânără şi-a dorit o noapte de vis în compania unui „Don Juan”. Idila s-a transformat în coşmar

Va mai amintiti de micuta Deniz, bebelusul-fenomen din serialul "Dragoste infinita"? Iata cum arata la cei patru anisori si cum a fost surprinsa la prima sa lectie de...

Lovitură pentru români! Amenzile vor curge în lanț pentru toți cei care nu respectă noile reguli

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Ea este și va rămâne mereu cea mai iubită și importantă femeie din viața lui Ibrahim Celikkol, carismaticul actor care dă viață personajului Mehmet în serialul Mă numesc Zuleyha!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies