Va fi scandal! Fosta sotie a lui Bogdan Draghici a facut reclamatii de acum 2 ani, dar Politia si Protectia copilului nu au crezut-o: "Nu exista probe, esti paranoica"

,

Helen Drăghici a reclamat la Poliție și la Protecția Copilului că soțul îi abuzeză fetele încă de acum 2 ani, dar nu a fost crezută. De la ”nu există probe” la ”ești paranoică”

Arestarea lui Bogdan Drăghici, președintele Asociației TATA, acuzat că și-a violat cel puțin una dintre fiice, a scos la iveală o situație extrem de gravă: în 2017, Secția 24 Poliție și DGASPC sector 5 au ignorat informații concrete de la mamă

și de la o fostă victimă a bărbatului suspectat de pedofilie, scrie libertatea.ro.

Helen Drăghici, fosta lui soție, s-a adresat autorităților încă de acum doi ani și a reclamat posibile abuzuri, dar nu a fost luată în seamă de nici una dintre instituțiile care ar fi trebuit să o ajute să-și protejeze copiii.

Primele suspiciuni ale mamei, medic de profesie, au apărut în anul 2013, când cea mai mare dintre fiicele ei din prima căsătorie avea 10 ani.

Potrivit declarațiilor sale, au existat atunci câteva discuții legate de faptul că, în perioadele în care lucra în schimbul II la spital și ajungea acasă seara, își găsea soțul în patul fetiței. Acesta însă nu oferea explicații, ci doar făcea scandal acuzând-o pe mamă că trezește copiii pe care el s-a chinuit să-i culce.

În perioada următoare a întrebat-o de mai multe ori pe fiica ei dacă e ceva în neregulă, însă aceasta a negat.

Totuși, relațiile cu soțul s-au degradat treptat, cei doi ajungând, în anul 2016, la divorț. Fetele din prima casătorie a lui Helen au rămas în custodia mamei, dar Bogdan Draghici a refuzat sistematic, în perioada procesului care a durat trei ani, să o lase pe femeie să țină legătura cu fiica pe care o au împreună. Aceasta a rămas, așadar, în grija și sub influența tatălui.

Influența pe care avea să și-o exercite manipulând copila în a-și urî mama, aspect constatat și în expertiza psihologică ceruta de Helen în cadrul procesului de divorț și efectuată de Institutul de Medicină Legală din București.

A făcut reclamație la poliție despre trei posibile victime

În vara anului 2017, Helen Draghici a primit o primă informație concretă, care îi confirma suspiciunile. Mama adoptivă a unei fetițe care a fost într-o excusie cu Bogdan Drăghici și fiica sa, a sunat-o și i-a povestit cum copila a venit îngrozită din scurta vacanță și a relatat lucruri greu de imaginat.

citeste continuarea pe libertatea.ro

Citeste si: TERIFIANT! Fiica vitregă a lui Bogdan Draghici le-a marturisit anchetatorilor cum s-au petrecut violurile: ”Mi-a spus că nu intră și eu simțeam chestia aia și mă durea! (…) Eram șocată!”

Citeste si: Familia lui Gheorghe Dinca a fost audiata noua ore. Sotia criminalului a inceput sa tremure, sa se balbaie si sa se contrazica in declaratii

Citeste si: Bogdan Mocanu a dat cartile pe fata! Afla de ce nu a vrut sa formeze un cuplu cu Bia si cum va reactiona aceasta, ASTAZI, intr-o editie incendiara "Puterea dragostei", de la ora 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Citeste si: Bogdan Mocanu a dat cartile pe fata! Afla de ce nu a vrut sa formeze un cuplu cu Bia si cum va reactiona aceasta, ASTAZI, intr-o editie incendiara "Puterea dragostei", de la ora 11:00 si 17:00, la Kanal D!

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Horoscop 23 august 2019. Zodia care are mari probleme in viata de cuplu

Este dezastru în Europa, din cauza sancțiunilor impuse: Elveţia a rămas fără medicamente

Horoscop 23 august 2019. Zodia care are mari probleme in viata de cuplu

Soția lui Gheorghe Dincă a mințit! Acuzații foarte grave după audieri

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies