Horoscop 23 august 2019. Zodia care are mari probleme in viata de cuplu

Horoscop 23 august 2019. Aceasta este zodia cu mari probleme în viața de cuplu! Și asta nu e tot. Suferă de oboseală cronică, iar intuiția îi lipsește cu desăvârșire.


In articol:

Află ce ţi-au pregătit astrele pentru vineri potrivit horoscopului prezentat de profesorul Radu Ştefănescu în exclusivitate pentru capital.ro.

Horoscop 23 august 2019. Zodia BERBEC

Trebuie să rămâi concentrat pe proiectele tale cotidiene, pe interesele tale. Preferi să rămâi pe cursul principal al lucrurilor, ascuns printre alţii, anonim şi invizibil, deci, protejat! Profesional, se deschid nişte căi noi, constructive, direcţii care îţi atrag imediat atenţia! Nu lua decizii importante astăzi, mai ales în a doua parte a zilei. Astrele te favorizează, totuşi, în domeniile legate de proprietate şi familie. Trebuie sa te implici mai mult în rezolvarea unor vechi probleme rămase în suspensie.

Horoscop 23 august 2019. Zodia TAUR

Probleme sentimentale? Astăzi nu te baza pe intuiţie şi impresii. Eşti prea subiectiv şi emoţiile tale sunt prea puternice ca să ai o poziţie obiectivă. Cere sfatul unei persoane cu experienţă! Cu toate că oboseala cronică îţi închide ochii, mai ai suficientă energie, pentru că eşti foarte motivat. Profită de configuraţia cosmică favorabilă si regăseşte-ţi echilibrul interior si pacea sufleteasca. Uneori este mai important şi mai placut să încerci să-ţi găseşti echilibrul, poate chiar cu ajutorul unui sfat de la o persoană cu experienţă.

Horoscop 23 august 2019. Zodia GEMENI

Ai un talent deosebit care îţi permite să găseşti persoane cu aceleaşi scopuri ca şi tine. Eşti gata la exagerari de tip Munchausen, aşadar susţine punctul tau de vedere cu pasiune şi umor! Sorţii sunt favorabili, ziua e fastă, trebuie să ai curaj şi să rezolvi problemele, fie sentimentale, fie profesionale. Astăzi trebuie să-ţi îndrepţi atenţia înspre activităţile simple, dar aducătoare de profit. Poţi valorifica unele obiecte care nu-ţi mai trebuie. Fă puţină ordine şi poate obţii şi ceva bani. Daca ai ceva de vândut, la preţ redus, acum este momentul.

Horoscop 23 august 2019. Zodia RAC

Trebuie să depăşeşti blocajul emoţional şi monotonia unei zile obişnuite. Schimbarea necesară din viaţa ta se poate face cu paşi mici, prin dialog şi prin recificări minore succesive. Nu-ţi epuiza resursele, replierea înţeleaptă pregăteşte viitorul succes. Nu trebuie să schimbi nimic din ceea ce aveai de gând să faci. Dacă ai luat o hotărâre, apoi ţineţi-te de ea. De fapt, o veste primită spre sfârşitul zilei te fac să speri într-o posibila imbunătăţire a situatiei tale. Dragostea este bine aspectată, cel puţin, aşa că eventualul eşec, se mai poate discuta!

Horoscop 23 august 2019. Zodia LEU

Ziua pare uşoară şi comodă. O zi bună, pentru că micile necazuri cotidiene nu-ţi tulbură calmul şi liniştea sufletului. Astăzi poţi întâlni o persoană pasionată, care te molipseşte de optimism! Ai un mod de abordare direct şi-ţi place să rezolvi lucrurile clar şi net, dar azi trebuie să foloseşti multă diplomaţie şi poate puţină ipocrizie. Aşa sunt timpurile, aşa sunt oamenii! Ai un program aglomerat, cu mult de lucru şi cu multa agitaţie, dar astazi este bine sa vorbeşti mult fără sa spui mare lucru şi să nu iei decizii importante. Ceea ce nu poţi rezolva, amână, că nu este nicio ruşine – amână, dar cu termen fix!

citeste continuarea pe capital.ro

Citeste si: Cazul Caracal la INTERPOL! Este mutarea momentului

Citeste si: E oficial! Cum sa iti iei banii inapoi de la Fisc si cine sunt romanii care au acest drept

Citeste si: VIDEO CUTREMURATOR - Un tanar din Medgidia si-a dat foc in masina: "Imi cer scuze mama, nu mai pot, nu mai pot sa rezist"

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate