Va fi arestat? Presedintele Consiliului Judetean din Constanta e in vizorul DNA

Presedintele Consiliului Judetean din Constanta va afla peste putin timp daca va fi arestat. El a fost retinut ieri, dupa ce mascatii i-au perchezitionat casa si biroul de la serviciu!

Nu a fost prea vorbaret cu jurnalistii: "Ce sa comentez, domne', daca nu mi s-a adus la cunostinta nicio invinuire?! Absolut nimic!". Nicusor Constantinescu, client vechi al procurorilor DNA, s-a trezit ieri dimineata cu mascatii la usa. A fost ca un vis urat pentru politician, dupa ce in urma cu doua luni trecea prin aceeasi experienta!

De data aceasta, baronul n-a mai facut scandal. S-a supus, dar nu fara sa protresteze macar verbal: "Nu mi s-a adus la cunostinta nicio invinuire! Absolut nimic! Nu stiu despre ce este vorba!".

Anchetatorii au rascolit atat casa lui Constantinescu, cat si cladirile Consiliului Judetean Constanta si cea a Regiei De Drumuri Judetene Si Poduri.

In jurul pranzului, Nicusor Constantinescu a fost urcat in duba si dus de procurori la sediul DNA Bucuresti. Imediat dupa plecarea lui, a pornit la drum si soferul sau, care i-a dus camasi si costume. Ajuns la sediul DNA, presedintele consiliului judetean Constanta a avut aceleasi nelamuriri.

Nicusor Constantinescu mai este anchetat si in alte dosare, printre care si cel in care ar fi achizitionat ilegal puieti pentru perdelele forestiere.
##VIDEO106634##

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate