Urmarile incendiului din Cartirul Militari! VIDEO

,
Urmarile incendiului din Cartirul Militari! VIDEO

Pereti innegriti, funingine peste tot si mormane de tabla indoita, cazuta pe trotuar: un peisaj apocaliptic!

Asa arata cladirea din Militari. Ca si cum zidurile ar fi fost de carton, atat de repede s-a extins incendiul. Focul nemilos a facut prapad: a topit metalul si a spart toate geamurile, de la parter pana la ultimul etaj. Mii de cioburi incinse au zburat in aer. Nimic nu a ramas neatins de valvataie.

Doar la etajul intai se mai poate vedea o incapere care pare sa fi scapat de urgia flacarilor. Mobila si cateva cani de pe un birou au ramas intacte. De jur imprejur, peretii innegriti de fum sunt marturia parjolului.

Un locatar dintr-un bloc vecin a filmat tot, pas cu pas. Pe imagini, se vede cum partea dreapta a cladirii este cuprinsa de flacari de sus pana jos. Rotocoale de fum negru invaluie in cateva minute strada si mai apoi toata zona. Vantul puternic a facut ca flacarile sa cuprinda si casa din vecinatate.

Proprietarii cladirii de langa mastodontul de sticla sunt socati. Nu le vine sa creada ca s-a ales scrumul din munca lor de o viata. Totul ar fi pornit se pare de la un scurt circuit la un aparat de aer conditionat. Este luata in calcul si varianta unei tigari lasata aprinsa care ar fi incendiat un scaun aflat pe terasa de la etajul sase al imobilului. Pompierii au verificat fiecare etaj in parte pentru a vedea de unde a pornit scanteia mistuitoare. Parchetul a deschis o ancheta.

Trei etaje din cladire erau inchiriate pentru o firma de software. Au pierdut tot, insa managerul nu si-a pierdut speranta. Cladirea este detinuta de un om de afaceri iranian si este asigurata.
 

 

Citește și:

Amenzi viteză 2021. Câți bani trebuie să plătești pentru fiecare kilometru peste viteza legală

Plata pentru vignetă în Bulgaria 2021. Cât costă și cum o plătești

Ghid de înrolare în legiunea străină. Care sunt cerințele și de ce documente ai nevoie

Cum îți recuperezi mesajele, pozele și clipurile video de pe WhatsApp atunci când îți schimbi telefonul

Veste bună pentru români! Președintele Klaus Iohannis tocmai a promulgat legea


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies