Urmărește cele mai noi episoade din emisiunile tale preferate începând de Luni, de la 19:00, pe canalul de YouTube theXclusive. Iată ce puteți urmări în această săptămână

,

Se anunță o săptămână plină de surprize pe canalul de YouTube theXclusive. Cele mai noi episoade din emisiunile tale preferate vor fi încărcate pe canalul de YouTube theXclusive începând de luni, de la ora 19:00.


In articol:

Urmează o săptămână plină de distracții pe canalul de YouTube theXclusive. Noile ediții ale emisiunilor tale preferate „CazaCU Muncă Grea”, “În oglindă”, “Duet cu Alexandra”, “Well done!”, “Detectorul de minciuni” și “Călătorește, trăiește, iubește!” aduc subiecte noi, interesante și invitați pe măsură.

Ce poți urmări începând de luni pe canalul de YouTube theXclusive?

Se anunță o săptămână plină pe canalul de YouTube theXclusive. Puteți urmări episoadele integrale ale celor 6 emisiuni:„CazaCU Muncă Grea”, “În oglindă”, “Duet cu Alexandra”, “Well done!”, “Detectorul de minciuni” și “Călătorește, trăiește, iubește!”.  

Începând cu fiecare zi de luni poți urmări integral, de la ora 19:00, emisiunile tale preferate online pe canalul de YouTube theXclusive.

Mihai Ghiță va avea alături de el un invitat cu totul special, cu o poveste de inedită și plină de emoție. În această săptămână îl puteți urmări pe Zanni într-un interviu de excepție în emisiunea ”În oglindă”.

”Mi-am luat două țoale pe mine, ghiozdanul, toți au fost cu telefoane, story-uri”, a spus Zanni.

Săptămâna continuă cu petrecere și voie bună în emisiunea ”Duet cu Alexandra”, unde artista va ea o invitată de excepție cu o voce de milioane.

Alexandra Ungureanu o va avea alături de ea pe cântăreața Andia.

”Mai am momente când ”Eu am cântat asta?”. La vâsta de 12 ani am început să cânt muzică populară, și acum dacă vad un ansamblu pe scenă mi se face pielea de găină.”, a spus artista.

Chef Florian Lazăr are un invitat de excepție în emisiunea “Well done!”.

Bursucu calcă pragul bucătărie sale și își pune în aplicare calitățile de bucătar. Dacă vrei să vezi cum se descurcă Bursucu în bucătărie urmărește “Well done!”. 

Mihai Hînda are alături de el o invitată specială, stilată, amuzantă, însă zâmbetul îi va dispărea de pe față după ce tânărul o va supune la cel mai crunt test în emisiunea ”Detectorul de minciuni”. Va reuși Raluca Bădulescu să facă față testului?

Săptămâna nu se poate încheia oricum, doar cu o călătorie pe cinste în Italia.

Puteți vizita locuri indeite alături de Mihaela și Marian Crăciun în emisiunea ”Călătorește, trăiește, iubește”.

 

Citește-ne pe
Citește și:

CONCURS theXclusive! Ce să faci pentru a câștiga o bandană de colecție semnată de finaliștii Survivor România? Play e tot ce vrei!

Pericol de inflamație cardiacă - Mai multe state au oprit sau au optat doar pentru o doză de vaccin anti-Covid-19 de tip ARNm la adolescenți și tineri

BOMBA SUPREMĂ DESPRE VACCIN! Celebrul părinte Ciprian Grădinarul, duhovnicul oamenilor influenți, RUPE TĂCEREA! Este un SCANDAL fără precedent! Care este ADEVĂRUL

theXclusive

Urmeaza o saptamana cu emotii, aventura si distractie pe canalul de YouTube theXclusive! Nu rata emisiunile tale preferate difuzate simultan, luni, de la ora 19:00!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies