Unul dintre cele mai mari dosare de EVAZIUNE FISCALA. Cum au ajuns aurolacii sa fie PROPRIETARI de firme si societati

Peste 40 de persoane au fost chemate astazi sa le explice politistilor cum au ajuns sa faca afaceri in domeniul petrolului sau al constructiilor.

Nu au ce sa manance, nu stiu sa scrie si sa citeasca, dar, sunt patroni la cate 3 sau chiar 4 societati. Barbatul din imagini sustine ca nu stie de ce politstii l-au dus dis-de-dimineata la sectie. Declara ca munceste paznic la o firma din capitala, insa, domniciliul il are in Giurgiu. In aceeasi situatie se afla si aceasta doamna. Dupa o viata modesta, s-a trezit la batranete patroana la doua firme.

Priviti-o pe aceasta femeie care sustine ca nici macar nu stie sa scrie. In schimb, administreaza 2 societati. Femeia din imagini sustine ca firma baiatului ei a fost infiintata acum 20 de ani. Numai ca fiul ei are 23 de ani. Polististii au descoperit o intreaga retea. Peste 50 de societati au fost infiintate numai in ultimul an.

Trei barbati ar fi pus la cale totul. Firmele emiteau facturi intre ele, insa, banii nu existau in realitate. In mai putin de un an suspectii au reusit sa stranga o avere frumusica. Oamenii legii spun ca si patronii care apareau doar cu numele in acte au avut ceva de castigat. 30 de persoane au fost duse la audieri. In cauza, a fost deschis dosar penal pentru evaziune fiscala.

##VIDEO133168##

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate